5 takım birinci amatör kümeye çıkartıldı

​​​​​​​2019-2020 Spor Sezonunda Muğla İkinci Amatör Küme Liginde 2 grupta mücadele eden takımlar içerisinde A Grubunda Kavaklıdere Belediyespor ile Bodrum Turkuazspor, B Grubunda ise Marmaris Belediyespor, Beldibispor ve Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor gelecek sezon Muğla Birinci Amatör Küme Liginde yer alacaklar.

5 takım birinci amatör kümeye çıkartıldı

Ülkemizi sarsan Covit 19 salgını nedeniyle ertelenen ve kesin olarak oynanmamasına karar verilen ligler içerisinde yer alan Muğla İkinci Amatör Küme Liglerindeki takımlardan A grubunda ilk sırayı alan Kavaklıdere Belediyespor ve ikinci sırayı alan Bodrum Turkuazspor ile B Grubunda ilk üç sırayı paylaşan Marmaris Belediyespor, Beldibispor ve Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor takımları yeni sezonda Birinci Amatör Kümeye yükseltildiler.

Futbol Federasyonu İl Tertip Komitesi tarafından alınan karar sonrasında 5 takım yeni sezonda Birinci Amatör Küme Ligi’nde yer alacaklar.

Bodrum Turkuazspor’da büyük sevinç

Muğla İkinci Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele eden Bodrum Turkuazspor futbol takımı pandemi süreci sonrasında iptal edilen lig maçlarında liglerin bitmesine 4 maç kala elde ettiği 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider Kavaklıdere Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer alarak yeni sezonda Birinci Amatör Küme Ligi’nde oynama hakkını elde etti.

Milas’ın başarılı futbolcularının da takım kadrosunda yer aldığı Bodrum Turkuazspor’un yeni sezonda Birinci Amatör Küme Ligi’nde oynaması ile ilgili olarak Turkuazspor Kulübü Yöneticileri yaptıkları açıklamada, yeni kurulan bir takım olarak ligde iyi mücadele ettiklerini, şampiyonluk için yarıştıklarını belittiler.

Liglerin yarım kalmasına üzüldüklerini de vurgulayan Bodrum Tukuazspor Kulübü yönetimi, şampiyon olarak bir üst lige çıkmak isterdik dediler.

Yeni sezonda daha güçlü bir Turkuazspor ile yine şampiyonluk için sahaya çıkacaklarını söyleyen yöneticiler, takım kadrosunda yer alan tüm futbolcularımızı kutluyoruz dediler.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık