8 Mart Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası

​​​​​​​Bodrum The Marmara Oteli’nde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için düzenlenen 1 günlük Golf Turnuvasına 50 ye yakın sporcu katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası
  • 11 March 2021, Thursday 10:41

Bodrum Gol Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 9.’su gerçekleşen Golf Turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

2 Kategoride yapılan Golf müsabakalarına özellikle kadın sporcuların ilgisi oldukça büyük oldu.

Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Bodrum Golf Kulübünde gerçekleştirilen Golf Turnuvası sonunda kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman verdi.

Ödül töreninde yaptığı konuşmasında Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman şunları söyledi, “İlimizin güzide ilçelerinden biri olan Bodrum’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimiz tarihiyle, doğasıyla ve kültürüyle her türlü sporun yıl boyunca yapılabileceği Türkiye’nin ve Dünya’nın nadir bölgelerinden birisidir. Turizmin Spor organizasyonları yoluyla yılın tümüne yayılmasını hedefliyoruz. Ben bu vesileyle bize değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum”

Golf Turnuvası Organizasyonu ile ilgili olarak konuşan Bodrum Golf Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna “Ben, The Marmara Otel’e teşekkür ediyorum. Elimizden gelen tüm imkânlarımızla bu turnuvayı düzenledik. Havanın güzelliği de bize avantaj sağladı. Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık