Aileler ve çocuklar birlikte yarıştılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Aileler ve çocuklar birlikte yarıştılar

Milas Tenis Akademisi geçtiğimiz hafta içinde ailelerle çocukları Milas İMİ Koleji Tenis Kortu’nda bir araya getirerek tenis sporu için buluşturdu.

Tenis Antrenörü Mehmet Ali Karaca, yapılan çalışma ile ilgili bilgilendirme yaparak “Milas’ta tenis sporunun yaygınlaşması, tanınması ve sevilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyoruz” dedi.

Milas’ta yeni yeni yaygınlaşmaya çalışan tenis sporunun daha geniş kitlelere yayılması ve Milas adına müsabakalara katılacak başarılı tenis sporcularının yetişmesi için tenis oynanabilecek alanların çoğalması gerektiğini vurgulayan antrenör Karaca “kulübümüz bünyesinde ve okulumuz tenis sahasında tenis çalışmalarına katılan minik ve küçük sporcularımıza zaman zaman aileleri de destek oluyorlar” dedi.

“Aile bireylerinin gelmesi ile küçük sporcularımız hem çalışmalarda daha gayretli oluyorlar hem de anne babaları ile daha fazla zaman geçirerek mutlu oluyorlar” diyen Tenis Antrenörü Karaca, tenis sporunun zaman içerisinde Milas’ta daha da yaygınlaşacağını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık