Ali Rıza Purma’ya vefa ziyareti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Ali Rıza Purma’ya vefa ziyareti

Yeni Milasspor Kulübü Sevdamsın Taraftarlar Derneği Kobralar Yöneticileri Onursal Başkanları ve Derneğin Kurucu Üyelerinden olan Ali Rıza Purma’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dediler.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Yeni Milasspor Futbol Takımının lig karşılaşmalarını izlemeye gidemeyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Ali Rıza Purma gazetemize yaptığı açıklamada Taraftarlar Derneği Yöneticilerinin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yöneticilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Uzun bir süredir sevdalısı olduğu Yeni Milasspor’u seyredemediğini belirten Ali Rıza Purma, “Maçlara gelemesem de kulübümüzün ve takımımızın çalışmalarını yakından takip etmekteydim” dedi.

2 sezondur şampiyonluk kupasını kaldıran Yeni Milasspor’un artık BAL Liginde yer alması gerektiğini vurgulayan Purma, “Milas olarak bu özlemi bu sene gidermek istiyoruz” dedi.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarına Dernek Yöneticileri aracılığıyla bir mesaj gönderen Onursal Başkan Ali Rıza Purma, “Mor Beyaz Yeni Milasspor Sevdası hiçbir zaman bitmez, bitemeyecektir. Yeni Milasspor Sevdasının simgesi Mor Beyaz bayrağı, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticilerine emanet ettim.Ziyaret için bir kez daha taraftarlar derneği yöneticilerine teşekkür ederek yeni sezonda Yeni Milasspor Kulübümüze gönülden başarılar diliyorum” dedi.

 

Geçmiş olsun dileklerini ilettiler

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yaptığı açıklamada onursal başkanları Ali Rıza Purma’nın derneğin kurulmasındaki önemini belirterek, “Bir zamanlar tribün liderliğimizi yapan Ali Rıza Abimize Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları adına geçmiş olsun diyoruz. Umut ediyoruz ki hem onun hem de hepimizin isteği olan Yeni Milasspor’u BAL Liginde görmek bu sene hepimize nasip olur” diyerekı, yeni sezonda Yeni Milasspor’a lig maçlarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık