Alkışlar Abdülbaki Doğru Milas'ın Gururu Oldu

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Güreş Federasyonu’nca Antalya'da düzenlenen U15 Küçük Yıldızlar Greco Romen Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Müsabakalarında Milas ve Muğla adına yarışan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreş sporcularından Abdülbaki Doğru 48 Kg’da, 80 sporcu arasından sıyrılarak şampiyon oldu ve bu başarısıyla Milli Takıma girdi.

Alkışlar Abdülbaki Doğru  Milas'ın Gururu Oldu

Milas Şehit Murat İnci AİHL Spor Proğramı öğremcisi olan yıldız sporcumuz  Abdülbaki Doğru, Antalya'da 48 Kg’da finale gelinceye kadar 5 sporcuyu yendi. İlk 4 maçını sayı tuşu ile kazanan sporcumuz finalde güreştiği Kayserili güreşciyi 6-3 lük sayı farkıyla yenerek şampiyon oldu.

Antalya'da yapılan Küçük Yıldızlar Greco Romen Güreş Sampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkarak ilçemizi gururlandıran güreşcimizi şampiyonaya hazırlayan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreş Antrenörleri Bünyamin Emik, Onur Bozan ve Yatağan Güreş Antrenörü Ayhan Deniz,  sporcumuz Abdülbaki Doğru'nun gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu vurgulayarak, Milli Takımda Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonalarında başarılı olacağını belirttiler.

Türk Güreş Milli Takımına seçilen şampiyon güreşcimizi ve antrenörlerini  gazetemiz adına kutluyoruz ve Sporcumuza Milli Takımda başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık