Alt yapı takımları saha çalışmalarına başlayacak

​​​​​​​2023-2024 sezonu başlamadan önce Süper Amatör Küme’de ve Birinci Amatör Küme’de yer alacak olan takımlarımızın alt yapısında yer alacak takımlar 15 günlük aranın ardından sezon başı hazırlıklarına start verecek.

Alt yapı takımları saha çalışmalarına başlayacak

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun alt yapılara verdiği önem nedeniyle bundan böyle mahalli ligde yer alacak olan bütün amatör takımlarımız temmuz ayı sonunda imkanları dahilinde saha çalışmalarına devam edecek.

Mahalli ligde yeni yer almaya başlayan takımlarımızdan Milas İsmetpaşa Spor takımı ile bu sezon lige yeni katılan Güllük Hermiyas Spor takımları ilk yıllarında alt yapı takımlarıyla ivme kazandı. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu önümüzdeki sezon mahalli ligde yer alacak olan amatör takımların yanı sıra alt yapı takımlarına malzeme yardımı yapacağını duyurdu.

Önümüzdeki sezon Milas Spor, Milas Gençlik Spor, Menteş Gençlik Spor, Bafa Zeytin Spor, Milas Ergin Spor, Milas Dörtyol Spor, Güllük Hermiyas Spor takımları alt yapılarına yetenekli oyuncular kazandırmak için alt yapı takımlarına önem verecek.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yapacağı yardımların yanı sıra Milas takımlarında futbol oynayan sporcuların aile bireyleri evlatlarının iyi bir sporcu olması için fedakârlık yapması gerekiyor. Milas Önder Gazetesi olarak her aile bireyinin evlatlarına futbolcu olması için teşvik etmesini bekliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık