Altınordu Spor Kulübü’nden sporculara beslenme semineri

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Altınordu Spor Kulübü’nden sporculara beslenme semineri

Milas’ta 100’e yakın minik ve yıldız sporcunun futbolun temel eğitimlerini aldığı İzmir’in güzide spor Kulübü Altınordu, Milaslı minik sporculara beslenme ve sporun yararları konusunda bir eğitim semineri verdi.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerine Altınordu Spor Kulübü’nün Güney Ege Sorumlusu Hakan Yılmaz, Beslenme Uzmanı Pelin Bal, Altınordu Spor Kulübü Kuşadası Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeniz Yılmaz, Milas Altınordu Spor Kulübü Futbol Okulu Antrenörleri Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan katıldılar.

Beslenme ve spor konulu eğitim seminerine sporcu öğrencilerin yanı sıra aile bireyleri de katılarak yıldız futbolcularını yalnız bırakmadılar.

Seminerin açılış konuşmasını yapan antrenör Ali Akın Çilek’ten sonra sporcu ve ailelerine hitap eden Altınordu Spor Kulübü Güney Ege Sorumlusu Hakan Yılmaz, Altınordu Kulübü’nün kuruluşu ve hedefleri ile ilgili bilgeler verdi. Kulübün Beslenme Sorumlusu Pelin Bal, özellikle küçük yaş gruplarının beslenmeleri konusunda bilgiler vererek beslenme ile sporun ilişkinsin doğru yürümesi gerektiğini söyledi.

Doğru beslenme ve sporun önemi konusunda sporcuların ve aile büyüklerinin de sorularını cevaplandıran Beslenme Uzmanı Pelin Bal Minik sporculara her şeyin azı da çoğu da zararlıdır tavsiyesinde bulundu.

Beslenme Uzmanı Pelin Bal, büyüme döneminde olan sporcu çocuklara beslenme konusunda son derece güzel ve yararlı bilgiler verdi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Altınordu Spor Kulübü’nün kuruluş tarihini ve yapılan sportif çalışmalarını anlatan bir slayt gösteri sonrasında eğitim seminerine katılan tüm sporcu çocuklar beslenme konusu ile ilgili bir kitap hediye edildi.

Eğitim semineri tüm sporcuların katılımıyla çekilen günün anısı fotoğrafı ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık