Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Amatör futbolcular İstanbul’da buluşuyorlar

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Futbol Federasyonunca bir türlü başlatılamayan Amatör Küme Ligleriyle ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonuna Amatör Küme Ligleri futbolcularının tepkisi devam ediyor.

Amatör futbolcular İstanbul’da buluşuyorlar
  • 22 September 2020, Tuesday 14:14

Eylül ayı içersinde 2 kez Ankara’da toplanan Amatör İşler Kurulu’ndan liglerin başlamasıyla ilgili net bir kararın çıkmaması üzerine, Amatör Futbol Liglerinde ekmeğini futbol oynayarak kazanan futbolcular, Türkiye genelinde geniş çaplı bir eylem kararı aldılar.

24 Eylül Perşembe günü Türkiye’nin her bölgesinden İstanbul’a gelecek olan amatör küme ligleri futbolcuları Futbol Federasyonu önünde oturma eylemi yaparak Futbol Federasyonuna tepkilerini gösterecekler.

Amatör Küme Liglerinde futbol oynayan futbolcular, profesyonel futbolculara da sosyal medya yoluyla seslenerek “Bir zamanlar sizler de amatör küme liglerinde futbol oynadınız. Şimdi sıra sizlerde, bizlere destek olup, bizim yanımızda olmanızı istiyoruz“ dediler.

Amatör Küme Ligleri futbolcuları sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklamalarda profesyonel futbol ligi maçlarına izin veren Futbol Federasyonu, Amatör Küme Liglerinin başlaması için daha neyi bekliyorlar diyerek her geçen gün umutlarının azaldığını söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis