Amatör Spor Haftası Müsabakaları,Judo ve Hentbol İle Başladı

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR

 Amatör Spor Haftası Müsabakaları,Judo ve Hentbol İle Başladı

8-14 Ekim tarihleri arasında ülkemizde kutlanan Amatör Spor Haftası, ilçemiz Milas’ta da farklı spor müsabakaları ile kutlanmaya başlandı.

8 Ekim Pazartesi günü Milas Atapark’ta yapılan bir törenle başlayan Amatör Spor Haftası Kutlamalarının ilk spor karşılaşması Judo branşında oldu.10 Ekim Salı günü İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Salonunda farklı yaş grupları Judo sporcularının müsabakaları yapıldı. Judo Antrenörü Celal Yıldız’ın nezaretinde yapılan judo müsabakaları sonrasında sporculara katılım madalyalarını Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevlileri verdiler. Haftanın ikinci spor etkinliği 11 Ekim Çarşamba günü Hentbol dalında yapıldı. Milas Spor Salonu’nda küçük erkekler ve kızlar kategorilerinde yapılan Hentbol Maçlarının hakemliğini Hentbol Antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer yaptılar.

Amatör Spor Haftası Spor karşılaşmaları dün Güreş Dalında Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde ki müsabakalarla devam etti. Haftanın son spor etkinliği ise Masa Tenisi dalında 12 Ekim Cuma günü Saat 17.00’de Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu’nda yapılacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık