Amatör Spor Kulüplerine para yardımı yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Amatör Spor Kulüplerine para yardımı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde olduğu gibi ilimizde de 2017 - 2018 spor sezonunda faal olan 52 spor kulübüne toplam 276 bin TL’lik maddi yardım, 13 Haziran 2018  Çarşamba günü saat 14’te Menteşe Spor Salonunda düzenlenen törenle, ilgili spor kulüplerinin yetkili temsilcilerine teslim edildi.

Yapılan törende Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Top ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz tarafından konuşmalar yapıldı.

Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, yaptığı konuşmada özetle, “Amatörlerin içerisinde gelen Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Mehmet Baykan ile Konfederasyon Genel Başkanımız Ali Düşmez’in yaptığı ortak görüşme sonucu bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizdeki spor kulüplerine de yardım yapmaları nedeniyle kendilerine kulüplerimiz adına şükranlarımızı sunarım. Türkiye’de ilk defa bütün kulüplere maddi destek sağlanmaktadır.Bu çok önemli bir ilktir.Ümit ediyoruz ki bu tür yardımlar önümüzdeki yıllarda artarak devam eder” dedi ve törene katılan Muğla Valisi Esengül Civelek başta olmak üzere diğer tüm katılımcılara teşekkür etti.Daha sonra, yardım çekleri ilgililere teslim edildi.

 

Adında ‘Belediye’ olan kulüpler yardımdan yararlanamadı

İlçemizden Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Erginspor Milas Dörtyol Gençlikspor, Milasgücü spor kulüpleri branş başına 2’şer bin TL yardım alırlarken Milas Belediyespor, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, Güllük Belediyespor, Ören Belediyespor ve Bafa Belediyesi Zeytinspor Kulüpleri Gençlik ve Spor Bakanlığının verdiği maddi destekten yararlanamayan spor kulüpleri oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık