Amatör sporculara forma desteği

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Amatör sporculara forma desteği

İlçemizin tanınmış siyasetçi esnaflarından Levent Akyer, ilçemiz amatör spor kulüplerinden Dörtyol Spor ve Ergin Spor Kulübü sporcularına yeni sezonda giyecekleri formaları hediye etti.

Akyer’in “Levent Optik” adlı işyerinde gerçekleşen teslim törenine, Ergin Spor ve Dörtyol Spor Kulüp Başkanı Sercan Ergin ve bir grup sporcu katılırken, Levent Akyer bu sırada yaptığı konuşmada; “Herkesin bildiği gibi siyasi kimliğim ve esnaflığımın yanı sıra sporla da yakından ilişkisi olan birisiyim. Dolayısıyla bugüne kadar fırsat buldukça ilçemizdeki amatör spor kulüplerine çeşitli dönemlerde küçük de olsa katkılarda bulunmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de yine katkı vermeye devam edeceğim.Çünkü amatör spor kulüplerimiz büyük bir maddi sıkıntı içindeler.Gençlerimizi spora yönlendirmeleri için kulüplerimizin yaşamını sürdürmeleri son derece önemli ve hepimiz de elimizden gelen katkıyı vermeliyiz.

Ergin Spor ve Dörtyol Spor da ilçemizin amatör spor kulüplerinden ikisi ve yıllardır amatör kümede var olma mücadelesi veriyorlar. Üstelik tüm ekonomik zorluklara rağmen kulüp bünyesinde yetişen birçok genç sporcu kardeşimiz var. Bu gençlere, 2018 - 2019 sezonunda giyecekleri formaları Levent Optik olarak yaptırmak ve hediye etmek istedik. Şimdiden sporcu kardeşlerimize ve kulüp yöneticilerimize yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Ergin Spor ve Dörtyol Spor Kulüplerinin başkanlığını yürüten Sercan Ergin de Levent Akyer’e şahsı ve kulüpteki tüm sporcular adına teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık