Ampüte Milli Takıma başarılar diledi

Önder Haber / Hüseyin AÇAR

Ampüte Milli Takıma başarılar diledi

24 Ekim 2018 tarihinde Meksika’da yapılacak Dünya Kupası Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Avrupa Şampiyonu Ampüte Milli Futbol Takımımız, Bodrum’daki ilk hazırlık kampını tamamladı.

2 Haftalık Bodrum kampında dünya kupası karşılaşmalarına hazırlanan milli takımımızı, Bodrum kampının son günü, antrenman yaptığı B.B.Bodrumspor Gümbet Spor Tesisleri’nde ziyaret eden Muğla Antrenörler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Esen, Muğla TÜFAD adına Milli Takımımızın antrenörü ile sporcularına çiçek vererek Dünya Kupası Karşılaşmaları’nda başarı dileklerini iletti.

TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Esen,Ampüte Milli Takım sporcularına yönelik yaptığı konuşmasında,“kazanılan Avrupa Şampiyonluğu ile ülkemizi sevindirerek çok mutlu ettiniz, sizlerle gurur duyuyoruz” diyerek, Meksika’da yapılacak olan Dünya Kupası Futbol şampiyonasında başarılar diledi.

Ampüte Milli Takım Teknik Sorumlusu Uğur Özcan, antrenör Fatih Erdaş ve kaleci antrenörü Ökteş Böke, müşterek olarak yaptıkları açıklamada,“Bodrum’da kamp yaptığımız sürece Bodrum halkının ve spor camiasının bizlere ilgisi oldukça büyük oldu. Hemen hemenhergün farklı spor kulüpleri, sporcularımızın antrenmanını izleyerek sporcularımıza destek oldular. Bu olayda hem bizleri hem de sporcularımız mutlu etti.

Bodrum halkına, tüm spor kulüplerine Ampüte Milli Takımı olarak teşekkür ediyoruz. Bodrum kampını tamamladık, sırada İstanbul Riva’da yapılacak 15 günlük bir kamp var; sonrasında ise 24 Ekim tarihinde Meksika’ya giderek Dünya Şampiyonası maçlarında ülkemiiz temsil edeceğiz. Avrupa Şampiyonu olarak gideceğimiz Meksika Dünya Şampiyonası mücadelemizde başarı çıtamız yine çok yüksek. İyi futbol, ülkemizi iyi temsil etmek ve şampiyonluk hedefimiz var”  diyerek,“ülkemizin bayrağını Meksika’da dalgalandırmak için sahada  yapılması gereken her şeyi yapacağız” dediler.

Koşu sezonu Bodrum yarışıyla başladı

Yazın sona ermesiyle birlikte bölgemizde de koşu organizasyonları hız kazandı. Yaz boyunca antrenmanlarına aralıksız devam eden ”Milas vere Nere Koşupduru” koşu ekibi, 7 Ekim Pazar günü Bodrum’da koşulan Bodrum Yarı Maratonu’na katılarak, sezonun ilk yarışmasında yer aldılar.

1000’in üzerinde, farklı yaş gruplarından yerli ve yabancı atletin katıldığı Bodrum koşusu, öncesinde ve sonrasındaki renkli görüntüleriyle dikkat çekti.

21-10 ve 5 km’lik parkurlarda yarışan koşucular arasında ilçemiz Milas’ı temsil eden Doğuş Çağan Onay 5 km kategorisinde 3.oldu. 10 Km’de koşan sporcumuz Serdar Murat Sarı genel klasmanda23., yaş kategorisinde 6. oldu. 21 Km’lik parkurda ise ilçemiz adına yarışan Ali Sarıman, genel klasmanda 42.ci, yaş kategorisinde 14.oldu.

Yarışlara katılan diğer bir sporcumuz Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu genel klasmanda 93., yaş kategorinde ise 39.olarak yarışmaları tamamladı.

Bodrum Koşusu sonrasında yaptıkları açıklamada, geçen sene olduğu gibi bu seneki koşularda da hedeflerinin her zaman olduğu gibi sporun her yaşta yapılabileceğini göstermek ve Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak olarak belirten Milas Koşu takımı sporcuları, herkesi önce sağlık için hareket etmeye ve özellikle de koşmaya davet ettiler

.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık