Antalya Asat Gençlikspor şampiyon oldu

U19 Ligi Türkiye Şampiyonasının Muğla etabı, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Ligi Türkiye Şampiyonası için Milas’a gelen 6 il şampiyonu U19 Futbol Takımı, 4 gün boyunca Milas Stadyumu’nda şampiyon olmak için mücadele ettiler.

Antalya Asat Gençlikspor şampiyon oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlikspor:2 Balçova BelediyesiTermalspor:1

Maçın Hakemleri: Emrecan Tatlıyer, Sedat Bayrak, Mustafa Ceylan

Antalya Asat Gençlikspor: Hüsnü Can Bahadır, Mehmet Emin Özer, Celal Kaan Kara, Turgut Berke Balıkçı, Mustafa Kaymak, Ömer Bayar, Haydar Hirfanoğlu, Cem Karaca, Ahmet Atik, Yakup Gündüz, Berkant, Metin Karacagil

Yedekler: Ahmet Çağatay Benli, Mesut Çaylak, Mert Can Onur, Mevlüt Özen, Berkant Sarı, Veli Dağ, Yunus Çavaş

Teknik Sorumlu: Ferit Coşkun

Antrenör:Suat Er

Balçova Belediyesi Termalspor: Melih Enes Uygun, Ecel Eren Yakaltın, Gökalp Kızılkaya, Arda Can Biçer, Meriç Sağlam, Doğukan Sönmez, Mustafa Gürbüz, Can Samet Papatya, Kaan Akman, Erhan Öztürk, Yaşarcan Topal

Yedekler: Emrehan Erkan, Sefa Ogün Atalar, Arda Yoğurtçu, Ulaş Akaydın, Baran Karabağ, Serdar Tanboğa, Ömer Faruk Öten

Teknik Sorumlu: Asil Tofur

Antrenör: Ferit Çelik

6 Takım 1 Şampiyon

A Grubunda İzmir Balçova Belediyesi Termalspor, Manisa Salihlispor, Aydınspor B Grubunda ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlikspor, Aydın Kuşadası ve İzmir Güzelbahçe Belediyespor takımları 4 gün boyunca sahaya şampiyonluk umudu ile çıktılar.

Grup Maçları Sonuçları

Antalya Asat Gençlikspor:2 İzmir Güzelbahçespor:0

Manisa Salihlispor:1 Aydınspor:4

Balçova Termalspor:5 Manisa Salihlispor:0

İzmir Güzelbahçespor:1 Aydın Kuşadasıspor:0

Antalya Asat Gençlikspor:1 Aydın Kuşadasıspor:1

İzmir Balçova Termalspor:2 Aydınspor:1

Şampiyon Antalya Asat Gençlikspor

Antalya Asat Gençlikspor:2 İzmir Balçova Termalspor:1

2-3-4 Mayıs Perşembe Cuma, Cumartesi günü devam eden grup maçları sonrasında, A grubunda Balçova Belediyesi Termalspor B grubunda ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Gençlikspor grup lideri olarak, turnuvanın şampiyonluğu için 5 Mayıs Pazar günü bir kez daha sahaya çıktılar.

Muğla Bölgesi hakemlerinin yönettikleri şampiyonluk karşılaşmasında ilk yarıda her iki takımda gol atma başarısını gösteremediler.

Yağmur altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve kazananı belirleyecek uzatma dakikaları başladı.

Maçın ilk onbeş dakikalık uzatma dakikalarında Antalya takımı golü buldu ve skoru 1-0 yaptı. İkinci onbeş dakikalık bölümde ise İzmir takımı Balçova beraberlik golünü atarak skoru 1-1’e eşitledi. Karşılaşmanın bitmesine sayılı dakikalar varken Antalya takımı maçta bir gol daha bularak skoru 2-1 yaptı ve maç bu sonuçla sona erdi.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık