Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Antalya’dan 12 madalya ile döndüler

​​​​​​​Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Antalya’da düzenlenen 2021 Ulusal Egemenlik Kupası TSP yarışlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi adına mücadele eden, antrenörlüğünü Dr Ejder Sözen’in yaptığı genç okçularımız şampiyonadan toplamda 12 madalya ile Muğla’ya döndüler.

Antalya’dan 12 madalya ile döndüler
  • 16 June 2021, Wednesday 9:34

Türkiye genelinde 76 kulüpten 319 sporcunun katıldığı Okçuluk Kupası Şampiyonası yıldızlar, gençler, büyükler ve takım yarışmaları kategorisinde yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Okçuluk Müsabakalarına katılan Okçuluk takımımız sporcularından Hazal Burun yıldızlar kategorisinde Bronz madalya, Songül Lök büyükler kategorisinde Gümüş madalya, gençler kategorisinde bronz madalya, Emircan Haney büyükler kategorisinde altın, gençler kategorisinde bronz madalya kazandılar.

Antalya Kupasında takım oyunlarında ise Sevda Yaka, Hazal Burun ve Songül Lök’ten oluşan genç kız ekibimiz gümüş madalya Emircan Haney ve Songül Lök’ten oluşan Karma Takımımız ise gençlerde altın madalya ve büyüklerde bronz madalya kazandılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımının Madalya Paylaşımı:

Songül Lök 5 madalya

Emircan Haney 4 madalya

Hazal Burun 2 madalya

Sevda Yaka 1 madalya

Sporcularını Kutladı

Antalya Ulusal Egemenlik Okçuluk Kupası müsabakalarında elde ettikleri başarılarla haklı bir övgü alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımının antrenörü Dr Ejder Sözen sosyal medya yoluyla yaptığı paylaşımda, başarılı sporcularını kutlayarak “Biz iyi bir ekibiz”dedi.

Antrenör Dr Ejder Sözen gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar’a yaptığı açıklamada ise, kuruluşlarının üzerinden çok fazla bir süre geçmemesine rağmen ulusal ve uluslararası okçuluk yarışlarında elde edilen madalyaların ve kupaların başarısının tesadüfi olmadığını, disiplinli bir çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayarak, Okçuluk sporu yolu ile ilimiz Muğla’nın adını en iyi şekilde duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis