Antrenman Maçını Yeni Milas Kazandı

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Antrenman Maçını Yeni Milas Kazandı
  • 21 September 2016, Wednesday 6:26

Tarih: 18 Eylül Pazar

Yer: Ören Mahallesi Stadyumu

Müsabakanın Hakemleri: Sedef Kıranoğlu, Adil Yalçındağ, Oğuzhan Boyacıoğlu

Yeni Milasspor: Yılmaz Seymen, Emre Kuncak, Mahmut Ermaşa, Mehmet Ali Alataş, Ali Varol, Ahmet Özşahinler, Hasan Özkan, Nuriman İsmailji, Bahri Güzel, Semih Can Solmaz

Yedekler: Anıl Karadere, Ümit Koz, Metin Gültekin, Okan Kuru, Muhammet Kılınç, Engincan Lök

Teknik Sorumlu: Ahmet Saray

Bafa Belediye Zeytinspor: Muhammet Kurnaz, Serhat, Ferhat, Halil, Asilhan, Nazmi, Cüneyt, Rıfat, Selçuk, Cemil, Berkan

Yedekler: Ali Can Doğan, Baran Başkan, Nurettin Çalışkan, Salih Can Kıyak, Mert Kalenderoğlu, Emre Ersoy, Nihat

Antrenör: Osman Sarı

Kendi liglerindeki müsabakalara hazırlanan ilçemizin iki takımının Ören Stadyumunda yaptığı hazırlık karşılaşmasından galip ayrılan taraf Yeni Milasspor oldu.

Karşılaşmanın her iki yarısında da mücadeleye hâkim olan taraf Yeni Milasspor’du.

Bafa Belediyespor 16 Ekim’de başlayacak olan Muğla Birinci Amatör Küme Liginde A grubunda müsabakalarını oynayacak. Ligde ilk hafta bay takım olması nedeniyle müsabaka yapmayacak olan Bafa Belediye Zeytinspor Yeni Milasspor maçına eski futbolcularının yanı sıra ligde takım kadrosunda görmek isteği futbolcuları da sahada denemek için çıkmıştı.

Birlikte antrenman yapmayan futbolcuların oluşturduğu Bafa Belediyespor ile yaklaşık 1 - 2 aydır düzenli antrenman yapan Süper Amatör Küme Ligi takımımız Yeni Milasspor arasında oynanan karşılaşma her iki takım adına yüksek tempoda oynanmadı.

Yeni Milasspor’un üstünlüğü ile geçen müsabakada saha içinde topla daha fazla oynama yüzdesi de Yeni Milasspor’a aitti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Yeni Milasspor ilk 25 dakika içinde net 3 gol pozisyonundan yararlanamadı. Yeni Milasspor forvetleri Bahri, Din Muhammet Semih Can Solmaz girdikleri gol yollarında her an golle buluşabileceklerini bu hazırlık maçında gösterdiler. Geçen sene ligin gol kralı olan Bahri Güzel sanıyorum ki bu sene geçen seneden daha fazla gol atacak.

Yeni Milasspor’un Kırgız futbolcusu Din Muhammet hızlı bir oyuncu rakibini çok kolay geçebilen bir görüntü çizdi bu maçta. Semih Can ise kuvvetli fiziği ile bu takımda kendisine her zaman yer bulabilecek bir futbolcumuz.

Orta sahada Makedon futbolcumuz Nuriman İsmailji sanıyorum ki taraftarların bu yıl alkışlayacağı bir futbolcu olacak.

Takım kaptanı ve takımın en tecrübeli futbolcusu Emre Kuncak sağ bekte oynamasına rağmen hücumlarımızda sağ açık gibi oynayarak etkili ortalar ve bindirmeler yaprak rakibi yıpratacak bir görüntü verdi bizlere bu maçta.

Maçın 25. dakikasında gelişen bir Yeni Milas atağında Semih Can’ın attığı etkili şut kaleci Muhammet tarafından kurtarıldı ancak oyuna geri dönen topa son olarak Ali Varol dokundu ve Yeni Milasspor bu golle maçta 1 - 0 öne geçti.

Geçen seneki kadromuzda yer alan ve geçen sene maçlarını 1 golle tamamlayan savunma oyuncumuz Ali Varol bu seneki ilk golünü ilk hazırlık maçında bulmuş oldu.

Dakika 27’de Bahri Güzel gelen ortaya son derece güzel bir kafa vurdu gol çizgisinden Bafa savunması topu çıkardı. Dakika 29’da Yeni Milasspor atağında Ceza sahası üzerinde topla buluşan Bahri klâsına yakışır güzellikte golünü attı.

Dakika 40’ta Milas Gençlikspor, Yeni Milasspor’da daha önceki yıllarda forma giyen Ferhat Kayım Yeni Milasspor takım kaptanı Emre Kuncak’a arkadan sert bir faul yaptı.

Maçın bayan hakemi Sedef Kıranoğlu kırmızı kartlık bu faulü maçın bir hazırlık karşılaşması olması nedeniyle futbolcunun antrenörü Osman Sarı’dan oyuncusunu oyun dışına almasını istedi. Bafa antrenörü Osman Sarı’da oyuncusu Ferhat’ı oyundan aldı.

Maçın ilk yarısı 2 - 0 Yeni Milaspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda oyuna yedek futbolcularını alarak başladılar. Çok geniş bir futbolcu kadrosu olan Bafa maçın ikinci yarısında takımın ilk yarıda oynayan tüm futbolcularını yedek oyuncuları ile değiştirirken, Yeni Milasspor’da oyuna kaleci Anıl Karadere, Yeni Milasspor’un alt yapısından yetişen ve Beşiktaş ile Kasımpaşa Spor’da forma giyen Ümit Koz, Metin Gültekin, Okan Kuru, Muhammet Kılınç ve alt yapı oyuncularımızdan Engincan Lök oyuna giren futbolcular oldular.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine atak ve gol arayışında olan taraf Yeni Milasspor oldu.

Dakika 55’te Yeni Milas atağında orta sahadan kaleye ortalanan topta Bafa adına oyuna ikinci yarıda giren kaleci Baran yakaladığı topu elinden kaçırdı. Altı pas içinde topu yakalayan Metin Gültekin düzgün bir vuruşla Yeni Milasspor’un üçüncü golünü atarak skoru 3 - 0 yaptı.

Dakika 60’ta Ümit Koz ceza sahasına seri çalımlarla girdi ve son vuruşunda kaleci Baran topu kornere atarak gole mani oldu.

Dakika 62’de Ümit Koz ortaladı Semih Can vurdu skor 4 - 0 oldu. Dakika 75’te Yeni Milasspor atağında Bafa kalesine ortalanan topa savunma oyuncusu Muhammet Kılınç iyi yükseldi ve Bafa savunması içinde topa kafa ile vurarak skoru 5 - 0’a taşıdı.

Dakika 80’de Yeni Milasspor maçtaki son golünü attı ve müsabaka 6 - 0 Yeni Milasspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Yeni Milasspor Bafa Belediye Zeytinspor arasında Ören sahasında oynanan hazırlık maçını Bafa Belediye Zeytinspor Kulübü Başkanı ve Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve Yeni Milasspor Kulübünün Yönetim Kurulu Üyeleri ile az futbolsever tribünlerden izlediler.

Karşılaşma sonrasında Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi misafir takım Bafaspor’a pide ikramında bulundu. Yeni Milasspor kafilesi ise Örenspor’un eski yöneticilerinden Ali Yavaş’ın mekânında pide ve ayrandan oluşan yemeklerini yediler.

 

Yeni Milas Ören’e Gitti

2016 - 2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor 19 Eylül Pazartesi günü yeni evi olan Ören’e gitti.

Futbolcularını sezon boyunca Ören’de ikamet ettirecek olan Yeni Milasspor lige hazırlık antrenmanlarını da artık Ören Sahasında yapacak. 30 Ekim Pazar günü ilk lig maçını Ören Stadyumunda Fethiye Ölüdeniz Belediyespor ile yapacak olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor 28 Ekim Cuma günü 2 Fiat Otomobil çekilişi için son kez Milas Stadyumuna gelecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık