Atletizm Takımı Sporcularından Milas’a İki Kupa

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta Muğla'da yapılan Atletizm Bayrak Yarışlarında Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Takımı Sporcuları önemli başarılar elde etti. U14 Atletizm Takımı tüm rakiplerini geçerek, Muğla İl birincisi olurken, U12 Atletizm Takımı ise ikinci oldu.

Atletizm Takımı Sporcularından Milas’a İki Kupa

Atletizm yarışmalarından dönen Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Takımı Sporcuları Milas’a birincilik ve kincilik kupası ile döndüler.  U14 Atletizm Takımı birincilik kupasını Milas’a getirirken, U12 Atletizm Takımı ikincilik kupasını getirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Atletizm Temsilciliği tarafından düzenlenen Atletizm Bayrak Yarışlarında ilçemiz takımlarının antrenörlüğü Havva Uzuncan yaptı.

Muğla İl Şampiyonu U14 Atletizm Takımı Sporcuları şu isimlerden oluşuyor;

1-Muhammet Hüseyin Yişer

2-Irmak Demir

3-Ece Kurtuluş

4-Simay Günay

5-Utku Uslu

Muğla İl 2.’si U12 Atletizm Takımı sporcularının isimleri ise şu şekilde;

1-Mira Uğurlu

2-Begüm Mercan

3-Tuana Korkmaz

4-Kerem Ali Gedik

5-Hazin Emir Iğın

Sporcuların kazandıkları başarılardan duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu; Muğla atletizm müsabakalarında ilçemize İl şampiyonluğu ile İl İkinciliği derecelerini kazandıran atletizm takımlarının sporcu ve antrenörlerini kutluyorum. Bizlere yaşattıkları bu gurudan dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

 

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık