BAL Ligi başlıyor

​​​​​​​2020-2021 spor sezonu BAL Ligi müsabakaları Türkiye genelinde 56 ilde 108 futbol takımının katılımıyla oynanmaya başlıyor.

BAL Ligi başlıyor

Amatör Lig BAL müsabakalarında görev yapacak olan BAL Denetçileri ve Sağlık Tedbirleri Kontrolörleri Eğitim Semineri TASKK Genel Merkezinde TFF ve TASKK işbirliğinde geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Pandemi koşulları nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda TASKK Eğitim Sekreteri ve TFF Amatör İşler Kurul Üyesi olan Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top BAL Denetçilerine, TASKK Sağlık İşleri Sekreteri ve Çanakkale ASKF Başkanı Dr Firuz Erdil ise Sağlık Tedbirleri Kontrolörlerine sunum yaparak sezon başlamadan görevlilerce yapılacak çalışmalar hakkında TFF talimatları ve yayınlanan tebliğler doğrultusunda bilgilendirme yaptılar.

Bal Ligi Maçları İlimizde Oynanmayacak

2020-2021 Spor sezonunda Haziran ayı içersinde oynanmaya başlayacak olan BAL Ligi müsabakalarında ilimiz takımları Yatağanspor, Ortaca Belediyespor ve Gümüşlük Gençlikspor Futbol Takımları kendi istekleri sonrasında yer almayacaklarını TFF ve Muğla ASKF Yönetimine bildirerek gelecek sezon BAL’da lig müsabakalarına katılacaklarını belirttiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık