BAL Ligine Katılmıyorlar

​​​​​​​Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Haziran ayının ilk haftasında başlatılması düşünülen Bölgesel Amatör Küme Ligi BAL’a ilimiz Muğla’nın 3 takımı bu sezon katılmayacaklarını bildirdiler.

BAL Ligine Katılmıyorlar
  • 03 June 2021, Thursday 10:19

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, BAL Ligine bu sezon katılmak istemeyen futbol kulüplerinin yazılı olarak yapacakları başvurular sonrasında isteyen takımların BAL hakları yeni sezona aktarılabilecekti.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan bu karar sonrasında ilimizi BAL Ligi 4.Bölge 3.grupta temsil edecek ilimiz takımları Ortaca Belediyespor, Yatağanspor ve geçen sezonun Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor Futbol Takımları bu sezon BAL liginde mücadele etmek istemediklerini Muğla ASKF’ye ve Türkiye Futbol Federasyonuna bildirdiler.

İlimizi BAL Liginde temsil edecek takımlarımız Ortaca Belediyespor, Yatağanspor ve Gümüşlük Gençlikspor Futbol Takımları 2021-2022 futbol sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Küme Ligi BAL’da oynayabilecekler.

2021-2022 Spor sezonunda Bölgesel Amatör Küme Ligi BAL’da ilimizi 4 takım temsil edecek.

 4 Takımla yeni sezonda BAL’dayız

Ortaca Belediyespor, Yatağanspor, Gümüşlük Gençlikspor ve bu sezon Üçüncü Ligden düşen Muğlaspor yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecekler.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık