Başarılı Hentbolcular kahvaltıda buluştular

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Başarılı Hentbolcular kahvaltıda buluştular

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde sürmekte olan Hentbol kursuna katılan başarılı sporcuların sabah kahvaltısında bir araya geldikleri bildirildi.

Milas Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan ve öğrenci sayısı her geçen gün artan Hentbol branşındaki sporcuların dayanışmasını ve kaynaşmasını artırmak amacıyla Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel tarafından sabah kahvaltılı bir buluşma düzenlendi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen başarılı hentbolcular, birlikte kahvaltı ederken aynı zamanda keyifli dakikalar da yaşadılar.

Sporcuların birlikte zaman geçirmelerinin, elde edilen başarılarda önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel, “Çocuklarımız antrenmanların dışında da bir arada olduğu zaman birbirlerini daha iyi tanıyorlar. Bu sayede hem antrenmanlarda hem de maçlarda başarı oranımız artıyor. Hentbola olan ilgili ilçemizde her geçen gün artıyor. Bu durum da bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bizlere destek olan velilerimize, kurum ilçe müdürümüz Mustafa Ali Ünlüsoy’a ve il Müdürümüz Serkan Öcalmaz’a teşekkür ederim” dedi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ise, “Müdürlüğümüz bünyesinde açılan spor kurslarına katılan çocuklarımızın bir arada olmaları için her branşta çeşitli aktiviteler yapmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Bu kez de hentbol branşındaki sporcularımız için Antrenörümüz Tuğçe Handan Demirel tarafından kurumumuzda sabah kahvaltısı düzenlendi. Sporcularımız bu kahvaltıda keyifli dakikalar geçirdiler. Ben, özellikle çocuklarımızın başarısı için bizlere destek olan sporcu velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık