Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BAŞKAN KARABIYIK; “AY-RIL-MI-YO-RUM”

2018-2019 Spor sezonunda Yeni Milasspor Kulübü’nün yönetimine gelen ve kulüp başkanı olan Ahmet Karabıyık, Milas Gençlikspor Kulübü tarafından düzenlenen Boğa güreşinde suskunluğunu bozdu ve gazetemize bir açıklama yaparak 2019-2020 Spor sezonunda da kulübün yönetiminde olacağını belirterek, istifa etmeyeceğini ve başkanlık görevini sürdüreceğini söyledi.

BAŞKAN KARABIYIK; “AY-RIL-MI-YO-RUM”

Taraftarların beklentisi olan istifa ve Olağanüstü Genel Kurul Kararı konusuna da değinen kulüp başkanı Ahmet Karabıyık, konu ile ilgili olarak ayrıntılı bir basın açıklamasını ilerleyen günlerde yapacağını söyledi.

Yeni sezonda Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan futbol takımı için teknik sorumlu arayışlarını sürdürdüğünü de vurgulayan başkan Ahmet Karabıyık; “yeni sezon için görüştüğüm isimler var” dedi.

2018-2019 sezonunda takım kadrosunu kurarken bazı isimler tarafından yanlış yönlendirildiğini ve 4-5 futbolcuya gereksiz para ödemeleri yaptıklarını söyleyen Başkan Ahmet Karabıyık; “Geçen sezon çok sıkıntılı bir dönem yaşadık. Sezon başında hedeflediğimiz şampiyonluğa ve BAL Ligine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyorum” diyerek yeni sezonda aynı sıkıntıların yaşanmaması için gereken çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis