Başkan Köksal, “Her şeyin sonu ‘BAL’ olsun”

​​​​​​​Milas'ı, Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil edecek olan ilçemiz futbol takımı Dr. Alp Milas Spor, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15'te, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda taraftarların da katılımıyla sezon açılışı yaptı.

Başkan Köksal, “Her şeyin sonu ‘BAL’ olsun”
  • 15 October 2023, Sunday 13:03

Sunuculuğunu Haber Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yaptığı sezon açılışı programı kurban kesimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılışı konuşmasını yapan Dr. Alp Milas Spor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, “Sakatlıksız ve sonunda her kategoride şampiyon olan bir takım ve kulüp olma sözüyle sezona başlamak istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Dr. Alp Milas Spor'un ligdeki hedefinin iyi futbol, iyi mücadele, şampiyonluk ve BAL Ligi olduğunu vurgulayan Başkan Ersin Köksal, “Kulübümüz yeni bir yapılanma içerisinde. Bildiğiniz gibi isim değişikliği yaptık.  Bu sezona da güçlü bir şekilde başlıyoruz. Hedefimiz üç yılda profesyonel lig demiştik. Bu sezon birinci yılımız. A takımımızda bir üst lige çıkma sözünü sporcularımızdan almak istiyorum. Kadromuzu da bu doğrultuda kurduk. İnşallah her şeyin sonu ‘BAL’ olur. Sponsurumuz Alper Bey’e teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizin amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak” dedi.

Sezon açılışı töreninde daha sona konuşan Dr. Alp Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve kulübün sponsoru Alper Yalçın, “Önce Bal Ligi, birkaç sene içerisinde de profesyonel lige çıkma adına güzel bir takım oluşturduk.  Gençlere ve Milas’a desteğimiz sürecek.” dedi.

Programda son söz alan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu ise Dr. Alp Milas Spor'a lig mücadelesinde başarılar diledi.

Yapılan konuşmalar sonrasında, Dr. Alp Milas Spor'un U18-U16-U14-U12 ve Süper Amatör Küme Liglerinde Milas'ı temsil edecek olan A takımı futbolcuları ve antrenörleri, sezon açılışına gelen sporseverlere tanıtıldı.

Program tüm lig kategorilerindeki futbolcuların, antrenörlerin ve kulüp yöneticilerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Dr. Alp Milas Spor Kulübü’nün, 2023 -2024 futbol sezonu açılışının tamamlanması sonrasında, Dr. Alp Milas Spor Futbol takımı ile Aydın Süper Amatör Küme Ligi futbol takımı Kuşadası 1922 FK ile hazırlık maçına geçildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık