Başkan Tokat genç sporcularla buluştu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Başkan Tokat genç sporcularla buluştu

Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat geçtiğimiz hafta içinde Milas Belediyespor Kulübü’nün voleybol ve basketbol takımlarının genç sporcularını antrenman yaptıkları Milas Spor Salonu’nda ziyaret ederek bir süre genç sporcuların antrenmanını izledi.

Antrenman sonrası voleybol ve basketbol takımı sporcu ve antrenörleri ile sohbet eden Başkan Tokat yapılan antrenman çalışmaları ve lig müsabakaları ile bilgileri antrenör ve sporculardan aldı.

Milas Belediyesi ve Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat genç sporculara yönelik yaptığı konuşmada “geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni spor sezonunda da genç sporcularımızın yanında olacağız” dedi. Milas Belediyespor Kulübü ailesinin çok büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Tokat “bu ailenin genç sporcuları olarak sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Ekim ayı içinde başlayacak olan voleybol ve basketbol lig müsabakalarında genç sporcularının her zaman yanında olacağını vurgulayan başkan Tokat “yapacağınız lig maçlarında biliyorum ki hem kulübünüzü hem de Milas’ı en iyi şekilde temsil edeceksiniz” diyerek sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi.

Antrenman sonrasında sporculara baklava ikram eden Başkan Tokat yeni spor sezonunda hem Milas Belediyespor hem de Milas’taki diğer tüm spor kulüplerinin sporcu ve antrenörlerine başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık