Başkan Tokat, yeni sezonda başarılar diledi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Başkan Tokat, yeni sezonda başarılar diledi

2016 - 2017 sezonunda Türkiye İkinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Takımı sporcuları ve yöneticileri Kulüp ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek yeni sezonla ilgili bilgiler verdiler…

Başkan Tokat Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları ile tek tek tanışarak sporculara “Milas’a hoş geldiniz” dedi.

Sporcu ve antrenörlere yeni sezonda başarı dileklerini ileten Başkan Tokat “Yeni sezonda başarı çıtasını geçen seneden daha da ileriye yükseltmemiz gerekiyor” dedi.

Milas’ta voleybol sporunun özel bir izleyici kitlesi olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, Milas Belediyespor Kulübü’nün büyük ve güçlü bir aile olduğunu söyleyerek “Maddi ve manevi hem spor kulübümüzün hem sporcularımızın hem de antrenörlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Milas Belediyespor Kulübü voleybol sporcularının hem alt yapı hem de üst yapıda her zaman birlik ve beraberlik içinde çalıştığını söyleyen Başkan Tokat “Yeni sezonda siz sporcularımızı motive etmek ve başarılı bir lig mücadelesi için sizlere destek olmak için yönetim bazında gereken her şeyi yapacağız” dedi.

 

Yeni sezonla ilgili bilgiler verdi…

Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol Takımı Antrenörü Osman Çakıray, kulübün koordinatörü Eşref Mete ve yardımcı antrenör Sefa Koşar 2016-2017 sezonunda voleybol takımının yapacağı ligi maçları ile ilgili bilgileri başkan Tokat ile paylaşarak hedeflerinin iyi oyun ve şampiyonluk olduğunu söylediler.

Voleybol takımının kadrosuna yeni alınan sporcuları Başkan Tokat ile tanıştıran antrenör Osman Çakıray, “Eski ve yeni tüm sporcularımızla birlikte bu sene başarılı bir sezon yaşamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Milas Belediyesi Başkan yardımcısı Zeynep Mat, İnsan Kaynakları Birimi Sorumlusu Ümit Demirbacak ve Milas Belediyespor Kulübü yöneticilerinin de yer aldığı sporcularla tanışma toplantısında Milas Belediyesi’nin yaptırdığı Atatürk Spor Salonu’nun en kısa sürede devreye gireceğini söyleyen Başkan Tokat “Hem spor kulübümüzün salon sporları ile ilgilenen sporcuları hem de diğer spor kulüplerinin sporcuları antrenman bazında spor salonun devreye girmesiyle daha rahat ve güzel şartlarda antrenmanlarını yapabileceklerdir” dedi.

Ekim ayı içinde başlayacak olan Büyük Erkekler Voleybol Ligi kura fikstürünün 2 Eylül’de Ankara’da yapılacağını söyleyen antrenör Osman Çakıray kura çekimi sonrasında ligde hangi takımlara mücadele edeceğimizi göreceğiz diyerek spor kulüplerinin Başkanı olan Başkan Muhammet Tokat’a ve yönetim kademesinde yer alan herkese verdikleri destekler için teşekkür etti.

Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat makamında bir süre voleybol takımı sporcuları ve antrenörleri ile sohbet ettikten sonra tüm sporcularla birlikte yeni sezon öncesi bir hatıra fotoğrafında bir araya gelerek sporculara ve antrenörlere yeni sezonda başarı dileklerini bir kez daha iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık