Başkan Tokat’ı ziyaret ettiler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Başkan Tokat’ı ziyaret ettiler

Haziran ayı içinde yapılan Yeni Milasspor olağan genel kurulu toplantısında kulübün yeni yönetimine seçilen 2018 - 2019 sezonu ile birlikte 3 yıllık göreve gelen Ahmet Karabıyık başkanlığındaki Yeni Milasspor’un yeni yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık, Başkan Yardımcısı Soner Çamlıbelen, Genel Kaptan Savaş Küç, Genel Sekreter Arif Koz, Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Sevim, Faik Özdemir ve Necla Küçük katıldılar.

Nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık, amatör spor kulüplerinin oynayabileceği bir halı saha istediklerini, bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını ve 2018 - 2019 sezonunda Yeni Milasspor için en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi.

 

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulunun ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, konuşmasında; “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulunuzun hayırlı olmasını diliyorum.Bize düşen görev neyse elimizden geleni her zaman yapmaya çalışacağız.Milas için uğraşacağız ve Milas için koşturacağız.Sizlere yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık