Başkandan taraftara 100 adet forma…

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Başkandan taraftara 100 adet forma…

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk ve BAL Ligi mücadelesi verecek olan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Nihat Abbak ve Yönetim Kurulu üyelerine, taraftarlara iletilmek üzere 100 adet mor-beyaz forma verdi.

 

Muğla Süper Amatör Kümede 2 yıl üst üste namaglûp şampiyon olan ancak BAL Ligi’ne yükselme mutluluğunu yaşayamayan Yeni Milasspor’un bu sezon hem şampiyon olacağını hem de Bal ligine yükseleceğini bir kez daha dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karabıyık, ziyaret ettiği Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nde; “şampiyonluk yolundaki mücadelemizde en büyük destekçimiz vefakâr, cefakâr taraftarlarımız olacaktır.

Taraftarlar derneğimizin yöneticileri geçmişte olduğu gibi bu sezon ve sonrasında da yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden takımlarının yanında olacaklardır.Sadece iyi günde değil, takımın maç kaybettiğinde de desteklerini sürdüreceklerdir.Çünkü şampiyonluk yolu uzun bir yol ve lig maratonu da oldukça zorlu bir süreçtir.Milas’ın futbolda hak ettiği noktaya ulaşması için birlik ve beraberlik içinde, başarı için gereken her çalışmayı yapacağız” dedi.

Kısa bir süre sonra başlayacak yeni sezon öncesi takımın hazır olduğunu belirten Başkan Karabıyık, taraftara ulaştırılmak üzere dernek yöneticilerine 100 adet mor-beyaz forma teslim etti.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ise, gerçekleşen ziyaret ve formalar için teşekkür ederek; “Şartlar ne olursa olsun bu takıma gönül veren taraftarlar olarak takımımızı asla yalnız bırakmayacağız. Çünkü bizim sevdamız Milas ve Yeni Milasspor kulübüdür.İnşallah bu sene hedeflediğimiz yere ulaşacak, şampiyonluk ve bir üst lige çıkma sevincini şehir olarak yaşayacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık