Beçin Gençlikspor: 2 - Ortaca Belediyespor: 3

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Beçin Gençlikspor: 2 - Ortaca Belediyespor: 3

2016 - 2017 sezonunda Muğla U19 Ligi A grubunda Şampiyon olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Futbol Takımı 22 Nisan Cumartesi günü Muğla Kötekli Stadyumunda oynadığı Muğla Şampiyonluğu maçında U19 Ligi B grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor’a 3-2 yenilerek Muğla şampiyonu olma şansını kaçırdı.

Karşılaşmaya son derece iyi başlayan ilçemiz takımı Beçin Gençlikspor, maçın ilk yarısında 2-0 öne geçmesine rağmen avantajlı skorunu karşılaşmanın ikinci yarısında koruyamadı.

Ortaca Belediyespor U19 takımı maçın ikinci yarısında önce beraberliği sağladı sonrasında da son dakikalarda attığı golle maçı 3-2 kazandı ve Muğla Şampiyonu oldu.

Karşılaşma ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Beçin Gençlikspro U19 takımı antrenörü Alim Deligöz, sporcularını mücadelelerinden dolayı kutladığını belirterek, “Muğla’da Kötekli Sahasında Muğla Şampiyonluğu için yürekleriyle oynayan genç sporcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ligdeki ilk yıllarında şampiyonluk sevincini yaşayan Beçin Gençlikspor’un yeni sezonda da yine ligin şampiyonlukta en büyük  adayı olduğunu söyleyen Deligöz, Beçin İkinci Amatör Futbol Ligi takımının da play off ilk karşılaşmasında Menteşe Merkez Belediyespor takımını 1 - 0 yenmesinin, kulüp camiasına moral verdiğini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık