Beçin Gençlikspor dayanışma gecesinde buluştu

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve başarılı bir sezon hedefleyen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yönetimi ve dostları, Havuzbaşı Restoran’da düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

Beçin Gençlikspor dayanışma gecesinde buluştu

Milas’ı Muğla Süper Amatör Küme’de temsil eden takımlardan olan Beçin Gençlikspor, iddialı bir sezon geçiriyor. Daha önce Erhan Çiftçi başkanlığında 2. Amatör Küme’den gelerek Bölgesel Amatör Ligi’nin kapılarını aralayan Beçin Gençlikspor’da bu yıl bayrak değişimi yaşanarak Ekrem Vanlıoğlu başkanlığa seçildi. Vanlıoğlu döneminde hedeflerini yükselten takım, geçtiğimiz cuma günü akşamında dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.
Geceye; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, STK temsilcileri, kulübün onursal üyesi Alman Sanayi devlerinden Thyssenkrun’un eski CEO’su Thomas Schlenz ve çok sayıda Beçin Gençlikspor dostu katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan sözcü Hasan Tuzla, misafirlere ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra Beçin Gençlikspor’da top koşturan futbolcuları ve yöneticileri tek tek sahneye davet etti. Mikrofona davet edilen Beçin Gençlikspor Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ise, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.
Oldukça samimi bir ortamın yaşandığı gece, yöresel sanatçı Turgut Taş ve ekibinin türküleriyle renklendi.
Takımın futbolcuları şu isimlerden oluşuyor: Abdullah Karaalioğlu, Ahmet Güner, Arda Ceylan, Bekir Adıgüzel, Buğra Özhan, Burak Varmagil, Ehli Jani Demirbaş, Engin Güç, İbrahim İbrahimoğlu, Kemal Nalbant, Koray Avcı, Medeni Solmaz, Mithat Muhammet Doğramacı, Murat Candan, Nusret Sezgin, Orhun Kaan Ergen, Selman Yıldırım, Semih Berkan Zan, Serkan Tekin, Tarık Tuncer.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık