Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beçin Gençlikspor  kadrosunu oluşturuyor

2021-2022 Futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek takımlarımızdan biri olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ilk antrenmanını geçtiğimiz günler içersinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptı.

Beçin Gençlikspor  kadrosunu oluşturuyor

Geçtiğimiz ay içersinde Olağan Genel Kurul Toplantısıyla yeni kulüp başkanını ve yönetimini belirleyen Beçin Gençlikspor, ilk transferini takımın teknik sorumlularında yaparak, kadrosunu Alim Deligöz ile Nusret Sezgin’e emanet etti.

"İnananlar asla kaybetmezler" sloganı ile sezona başlayan Beçin Gençlikspor, futbolcu transferlerine de hızlı bir giriş yaptı.

Kulüp başkanı Ahmet Özyiğit ve transfer komitesi nezaretinde transfer harekatına başlayan Beçin Gençlikspor, kalesini Enes İlhan Demir'e ve Medeni Solmaz'a emanet etti.

Beçin Gençlikspor'un anlaşma sağladığı futbolcular:

Forvet Nazmi Gökçe İmdat, Orta saha Sabahattin Karakuş, forvet Abdullah Çil, Açık Enis Karakuş, sol bek Kaan Şen, stoper Ceyhan Çevik, açık Volkan Çulhaoğlu, sol bek Ceyhan Gönenli, orta saha Muhammet Ağralı, ön libero Veysi Sarsılmaz, açık Süleyman Taş, açık Uğur Başyiğit ve stoper savunma Feyyaz İpek.

Transfer görüşmelerine devam eden Beçin Gençlikspor’da yeni sezon için hedef, iyi futbol ve Milas'ın adını en iyi şekilde duyurmak olarak belirlendi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis