Beçin Gençlikspor Sezonu Açtı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Beçin Gençlikspor Sezonu Açtı

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi ilk kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor eski ve yeni tüm futbolcuları ile yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena Sahasında 5 Eylül Çarşamba günü yaptı.

Teknik Sorumlu Alim Deligöz Antrenör Hakan Uzun nezaretinde ilk antrenmana çıkan Beçin Gençlikspor’da 3 futbolcu mazeretleri nedeniyle antrenmana katılmazken kadroda yer alan diğer futbolcular eksiksiz olarak antrenmanda yer aldılar.

İnananlar Kaybetmez...

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un ilk antrenmanında kulüp Başkanı Erhan Çiftçi bir konuşma yaptı. Çiftçi konuşmasında, “Birlikte bir yola çıktık. Yolun sonunda umuyorum ki hepimiz için aydınlıklar ve mutluluklar olur.

Muğla amatör Küme Liginde hedefimiz hep başarı hep iyi oyun oldu.“İnananlar Asla Kaybetmez” Slagonu ile çıktığımız bu yolda bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz.Saha içinde ve saha dışında Milas’ı temsil ettiğinizi asla unutmayın.Kaliteli ve karakter olarak hepiniz ayrı olarak bu lige damganızı vuracaksınız.Bu nedenle Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor olarak bizlere yakışan davranışları gösterelim ve Süper Amatör Küme Liginde hedefimiz olan BAL Ligi mücadelemizi en iyi şekilde yapalım” diyerek yeni sezonun tüm spor kulüpleri için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hedef İyi Futbol ve Başarı...

5 Eylül Çarşamba günü Milas Arena Sahasında gerçekleştirilen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yeni sezon ilk antrenmanında futbolcularına yönelik bir konuşma yapan Teknik Sorumlu Âlim Deligöz de konuşmasında; “Sizlere söylenecek çok fazla şey yok, saha içinde ve saha dışında sporcu olarak üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirip lig mücadelemizde bizlere yakışan futbolu ortaya koyacağınıza inanıyorum” diyerek, “yeni sezon umut ediyorum ki sizler ve bizler için en güzel bir şekilde geçer” temennisinde bulundu.

Yeni Sezon İçin Adak Kestiler

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi ilk kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün A Takımı futbolcuları antrenmanlarına, kesilen adak sonrası başladılar.

Beçin Gençlikspor Futbol takımının ilk antrenmanını kulüp Başkanı Erhan Çiftçi ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Genel Kaptan Çağlar Bozkurt, Dursun Karaköse, Ahmet Özyiğit, Umut Yiğitkaya, Ali Bertan ve Aylin Yıldırım Dikmen de izleyerek, sporcularını ilk antrenmanda yalnız bırakmadılar.

 Gol Kralı Beçin Gençlikspor’da...

Geçtiğimiz sezon Muğla Birinci Amatör Küme Liginde gol krallığı sevincini yaşayan tecrübeli futbolcu İhtilal Durmuş yeni sezonda da yeniden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor formasını giyecek.

2017-2018 spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Liginde attığı gollerle Beçin Gençlikspor’un şampiyon olmasında katkısı büyük olan tecrübeli futbolcu İhtilal Durmuş, yeni sezonda yine Beçin Gençlikspor için mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonun en çok gol atan futbolcusu olarak Muğla amatör Küme Liglerine damgasını vuran İhtilal Durmuş yeni sezonda Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Futbol takımında forma giyecek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek “tüm futbolcu kardeşlerimizle birlikte Beçin Gençlikspor için mücadelemizi saha içinde en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık