Beçin Gençlikspor yönetiminden ziyaretler

2019-2020 spor sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ikinci kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yeni kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu; yeni yönetim ekibiyle birlikte, geçtiğimiz günler içerisinde önce Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ve Türkiye Futbol Federasyonu Akrediyasyon ve Güvenlik Birimi Sorumlularından Milas Levent Optik sahibi Levent Akyer’e birer nezaket ziyaretinde bulundular.

Beçin Gençlikspor yönetiminden ziyaretler
  • 16 October 2019, Wednesday 17:09

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Yönetimi ilk ziyaretlerini Milas Kaymakamı Eren Arslan’a gerçekleştirdi.
Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret eden kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yeni ekibi yeni sezonda Beçin Gençlikspor’un hedeflerini belirterek, yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak Milas Kaymakamı Eren Arslan’a bilgiler verdiler.
Kendiside eski bir amatör futbolcu ve sporsever olan Kaymakam Arslan, Beçin Gençlikspor'u yakından takip ettiğini ve bu çalışmalarda Milas'ın takımına sahip çıkacağını ve bunun için yetkiler çerçevesinde tüm katkılarını Beçinspor'a sunacaklarını iletti. Ziyaret sonunda Kaymakam Eren Arslan’a plaket ve takım forması veren Başkan Ekrem Vanlıoğlu ve yöneticilerin ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.
Beçin Gençlikspor Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, Başkan Yardımcısı Erhan Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bertan, Doğan Akgöz,Yıldıray Özkaya,Teknik Heyet ve sporcular Başkan Muhammet Tokat'a ziyarette bulundu.
Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu Başkan Tokat’a kulüp çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek yeni sezondaki hedeflerini iletti.Futbol takımlarının lig maçlarına BaşkanTokat’ı davet eden kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu,“sizi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Başkan Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü yönetiminir nezaket ziyareti için mutlu olduğunu belirterek,“bugüne kadar Milas’ta her spor kulübünün yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diyerek,“Milas Belediyesi olarak mevcut olanaklar nispetinde sporun ve sporcuların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diyerek, yeni sezonda kulüp yönetimine ve takım futbolcularına liglerde başarılar diledi.
Milas Beçin Gençlikspor Kulüp Yönetimi Başkan Tokat’a da kırmızı beyaz kulüp formasını ve teşekkür plaketini vererek nezaket ziyaretini hatıra fotoğrafı ile anlamlandırdılar.
Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor  Kulübünün yeni yönetiminin son nezaket ziyaretleri, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu Akretilasyon ve Güvenlik Sorumlularından biri olan ilçemiz esnaflarından eski futbol hakemi ve futbol gözlemcisi Levent Optik sahibi Levent Akyer’ oldu.
İş adamı Levent Akyer ile bir süre sohbet eden Beçin Gençlikspor Kulüp Yönetimi ve kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu, eski hakem Levent Akyer’e de spora olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bir plaket ve takımın formasını hediye etti.
Milas Beçin Gençlikspor’un yeni kulüp bakanı Ekrem Vanlıoğlu ve yeni yönetimi ile futbolcuların kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Levent Akyer, Beçin Gençlikspor’a yeni sezonda başarı dileklerini ileterek destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık