Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beçin Gençlikspor’da Ayhan Kale ayrıldı

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil eden Beçin Gençlikspor Futbol Takımın Teknik Sorumlusu Ayhan Kale takımının başında sadece 2 maça çıkabildi.

Beçin Gençlikspor’da Ayhan Kale ayrıldı
  • 05 February 2020, Wednesday 12:56

Süper Amatör Küme Liginin ikinci yarısında deplasmanda oynanan Düğerek Güneşspor karşılaşması ile geçen hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanan lig maçlarında takımına direktifler veren ancak lisansı yetişmediği için takımın başında sahaya çıkamayan teknik sorumlu Ayhan Kale hızlı geldiği Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor takımından yine hızlı ayrıldı.
9 Şubat Pazar günü Yeni Milasspor karşılaşmasında Beçin Gençlikspor’un başında sahaya çıkmaya hazırlanan teknik sorumlu Ayhan Kale Beçin Gençlikspor’dan ani ayrılışını spor muhabirimiz Hüseyin Açar’a aktararak, gidişiyle ilgili bilgiler verdi.

 Beçin Gençlikspor ile anlaşarak ayrıldım
Teknik Sorumlu Ayhan Kale, Adıyamanspor Kulübünden teklif aldığını belirterek Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve Yönetim Ekibi, ayrılışımı olumlu karşıladılar ve gereken anlayışı gösterdiler dedi.
Ayhan Kale yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
Beçin Gençlikspor Kulübü ile Süper Amatör Küme Liginde 2 maç için de olsa yollarımız birleşti. Güzel çalışmalar yapmak adına imzamı attığım Beçin Gençlikspor Kulübünde çok kısa süre kaldım. Ancak bu kısa sürede gerek kulüp Başkanımız Ekrem Vanlıoğlu gerekse yönetim ekibi ile son derece olumlu ve uyumlu bir birliktelik yaşadık.
Bal Liginde yer alan Adıyamanspor Kulübünden teklif alınca durumu başkanımıza aktardım, kendisi de son derece nazik bir davranış göstererek gitmem konusunda bana yardımcı oldu.
Beçin Gençlikspor Kulübü’ne, Başkanımız Ekrem Vanlıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimle de vedalaştım, onlara da lig mücadelelerinde başarılar diliyorum, Milaslı futbolseverlere de saygı ve sevgilerimi yolluyorum diyerek veda ettiğini söyledi.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis