Beçin’de ayrılık rüzgârı sert esti

ÖNDER Spor Haber /Hüseyin AÇAR

Beçin’de ayrılık rüzgârı sert esti
  • 20 September 2018, Thursday 7:16

2017-2018 Muğla Birinci Amatör Küme Şampiyonluğu ile 2018-2019 sezonunda Süper Amatör Küme Liginde oynama hakkını elde eden ilçemiz takımı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da ayrılık rüzgârları sert esti.

2018-2019 Süper Amatör Küme Liginin başlamasına çok az bir süre kala takımın başında olan ve geçen sene kazanılan şampiyonlukta emeği olan teknik sorumlu Âlim Deligöz ve Milaslı genç futbolcular Vedat Aras, Samet Dilli, kaleci Oğuzhan Gürler, Ali Doğan Çulha ve Okan Pınar takımdan ayrıldıklarını açıkladılar.

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde hedefini şampiyonluk ve BAL ligi olarak belirten kulüp Başkanı Erhan Çiftçi yaşanan ayrılıklarla ilgili olarak yaptığı açıklamada “bünyemizde bulunan bazı futbolcularımızla yönetim olarak ayrılık kararı aldık ve bu gelişmeyi antrenörümüze bildirdik. Antrenörümüz Âlim Deligöz Hocamız da futbolcu ayrılıkları sonrasında kulübümüzle çalışamayacağını belirtti ve biz de kendisi ile yollarımızı ayırdığımızı kendisine ilettik” dedi.

Ayrıklar her kulüpte yaşanıyor

Başkan Erhan Çiftçi: “Geçen sene yaşadığımız şampiyonlukta aramızdan ayrılan futbolcularımızın ve teknik sorumlumuz Âlim Deligöz’ün payı çoktur.

Ancak her spor kulübünde gerekli görüldüğünde bu tür ayrılıklar yaşanmaktadır.Katkıları için futbolcularımıza ve teknik sorumlumuz Âlim Deligöz’e yönetimimiz olarak teşekkür ediyoruz. En kısa sürede takımımızın başına yeni teknik sorumlumuzu getirerek lig çalışmalarımız devam edeceğiz “açıklamasında bulundu.

Çalışma şartları ayrılığı getirdi

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımında yaşanan futbolcu ayrılıkları sonrasında kulüple yollarının ayrıldığını sosyal medya yolu ile duyuran Teknik Sorumlu Âlim Deligöz “Söylenecek çok fazla söze gerek yok.

Geçen sene yaşadığımız şampiyonluğun sevincini birlikte paylaştığımız futbolcularımızın ayrılıkları sonrasında yönetimle görüşerek bu şartlarda kulübün futbolcularının antrenörlüğünü yapamayacağımı belirttim ve karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık.Beçin Gençlikspor’a lig mücadelesinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık