Beçin’de son transfer: Yiğit Manhoğlu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Beçin’de son transfer: Yiğit Manhoğlu

İlçemizi bu yıl Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde temsil edecek futbol takımlarından biri olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Aldığı yetenekli ve deneyimli futbolcularla Süper Amatör’de başarılı olmak ve adını BAL Ligine yazdırmak isteyen ve Kulüp Başkanlığını Erhan Çiftçi’nin, Teknik Sorumluluğunu Âlim Deligöz’ün yaptığı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor takımı kadrosuna son olarak Yiğit Manhoğlu isimli 1990 doğumlu bir futbolcuyu kattı.

İstanbul doğumlu olan futbolcu Yiğit Manhoğlu, futbola İstanbul Şişlispor’da başladı. İstanbul Ramispor, Gaziosmanpaşaspor, 24 Erzincanspor, Fatih Karagümrükspor, Tatvan Gençlerbirliği, Konya Ereğlispor, Çorlu Kültürspor, Erdemlispor, Havran Fatih Belediyespor ve geçen sezon Uşak Vefaspor’da forma giydi.

Tobby Peter yeniden Milas’ta

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, Nijerya asıllı bir futbolcuyu da kadrosuna aldı. Yeni Milasspor’un Bal liginde yer aldığı kadroda yer alan Tobby Peter bu yıl yeniden Milas’ta Milaslı futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

Beçin Gençlikspor ile Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele edecek olan Tobby Peter, gazetemize yaptığı açıklamada, Milas’ı ve Milaslı futbolseverleri çok özlediğini belirterek Beçin Gençlikspor’un başarısı için mücadele edeceğini belirtti.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık