Bigadiç deplasmanından 1 puanla döndüler

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir Bigadiç’te oynadığı Lig maçında ev sahibi takım Bigadiç Belediyespor’a 3-2 yenilmesine rağmen 1 puanla Milas’a döndü.

Bigadiç deplasmanından 1 puanla döndüler

Lige Milas’ta oynadığı Altekma maçı ile başlayan ve Altekma takımına 3-0 yenilen ilçemiz temsilcisi mutlak galibiyet ve 3 puan hedefi ile gittiği Bigadiç deplasmanından da mağlubiyetle dönerek ligdeki ilk iki maçını kaybetti.
Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın üstlendiği Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, 2018-2019 Spor sezonunda voleybol liginde aldığı başarılı sonuçlarla lige damgasını vurmuştu.
Bu yıl takımı maliyet nedeniyle küçülten Milas Belediyespor yönetimi, yeni kadrosuyla lige iyi bir başlangıç yapamadı.
Bigadiç deplasmanında ilk seti ev sahibi takım 25-17, ikinci seti Milas Belediyesi 25-15 aldı. Karşılaşmanın üçüncü seti büyük bir çekişme içinde geçti ve seti ev sahibi takım 25-22 alarak skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın dördüncü setinde ilçemiz temsilcisi iyi oyununu iyi mücadelesini sürdürerek seti 28-26 aldı ve skoru 2-2’ ye getirdi.
Kazananı taybrek seti belirledi
Bigadiç deplasman karşılaşmasında maçı taybrek setine taşıyan ilçemiz temsilcisi  son sette iyi mücadele etmesine rağmen seti  15-11 alan takım ev sahibi Bigadiç Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı ve haftayı 2 puanla tamamladı. Rakibine 3-2 yenilen temsilcimiz Milas Belediyespor ise haftayı 1 puanla kapattı.
Bigadiç deplasman maçında Milas Belediyespor Teknik Sorumlusu  Osman Çakıray ve  Bigadiç Belediyespor takım kaptanı Tolga maçın kırmız kart gören isimleri oldular.
Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde üçüncü hafta karşılaşmasında 26 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde İzmir Saint Joseph Takımı ile karşılaşacak olan ilçemiz temsilcisi bu maç için hazırlıklarına başladı.
 Deplasmanda 1 Puan Önemli
Milas Belediyespor  Kulübü Spor Birimi Sorumlusu Ümit Çiçek  Demirbacak, Bigadiç karşılaşması ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada zor bir deplasman maçı oynadıkalarını ve Galatasaray’ın alt yapısında yetişmiş sporculardan oluşan güçlü bir takımla zor bir maç oynadıklarını belirterek,“deplasmanda aldığımız 1 puan bizim için önemlidir” dedi.
“Maçın  setlerinden de anlaşılacağı üzere  ekibimiz müsabakada rakibi ile başa başa bir karşılaşma oynadı ancak zaman zaman hakem hatalarından verdiğimiz sayılar sonrası maçı 3-2 kaybettik.İlerleyen haftalarda daha iyi müsabakalar oynayacağımıza inanıyorum.Hafta sonu İzmir Saint Josep maçı ile galibiyetle tanışarak ilerleyen haftalarda da iyi oyunlarımızla puanlar alarak ligde mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık