BİLİNÇLİ SPOR SAĞLIKLI GELECEK

​​​​​​​Spor etkinliğine Milaslılar İlgi gösterdiler

BİLİNÇLİ SPOR SAĞLIKLI GELECEK

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bilinçli spor sağlıklı gelecek” etkinliğinin Milas ve Bodrum ayağı geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirildi.

12 Ekim Pazartesi günü Muğla Menteşe’de başlayan etkinlik 13 Ekim Salı günü Bodrum’da ve 14 Ekim Çarşamba günü Milas’ta yapıldı.

Halkı doğru spor yapmaya, pandemi günlerinde sporun önemini anlatmaya ve sağlıklı gelecekler yaratmaya yönelik yapılan spor etkinliği 15 Ekim Perşembe günü Fethiye’de ve son olarak ta 17-19 Ekim tarihlerinde Muğla’da bir kez daha yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte spor antrenörleri, açtıkları stantlarda spor yapan insanlara spor öncesi, spor sırasında ve spor sonrasında yapılması gereken doğru bilgileri aktararak, vatandaşların daha bilinçli ve sağlıklı spor yapmalarına yardımcı oldular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğru ve bilinçli spor yapmanın önemini anlatan spor etkinliğinin Bodrum ve Milas etaplarında Muğla Büyükşehir Belediyesinin Milas Atatürk Spor Kompleksinde görev yapan spor antrenörleri ve çalışanları görev alarak, Milas ve Bodrum halkının doğru spor yapmaları konusunda vatandaşları birebir bilgilendirdiler.

Milas Menteş Mahallesi Yürüyüş parkurunda 14 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen etkinlik, Milaslı vatandaşların ilgisini çekti ve spor antrenörlerinden gerekli bilgileri ve broşürleri alan vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediyesine düzenledikleri etkinlik için teşekkür ettiler.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık