Bir şampiyonluk da Özge’den

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Bir şampiyonluk da Özge’den

Muğla Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Kategorisinde ilçemiz şampiyonu olan Özge Okulları Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Yatağan - Bodrum grup şampiyonluğu sonrasında katıldıkları Muğla şampiyonluk maçında Datça Ortaokulu Yıldız Basketbol takımını 63 - 43 yenerek Muğla şampiyonu oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Meral Akın’ın çalıştırdığı Milas Özge Okulları Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Muğla temsilciliği için mücadele ettiği müsabakalarda karşılaştığı tüm rakiplerini tek tek yenme başarısını gösterdi.

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda Bodrum Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Yıldız Basketbol Takımı ile karşılaşan ve rakibini 45 - 31 yenen ilçemiz temsilcisi galip geldiği bu maç sonrasında Muğla’da son bir maç daha oynadı ve Muğla şampiyonunu belirleyecek karşılaşmada rakibi Datça Ortaokulunu da 63 – 43’lük skorla geçen ilçemiz temsilcisi Muğla’nın Yıldızlar Basketbolunda en büyüğü olduğunu gösterdi.

Şubat ayı içinde yapılacak olan Ege Bölgesi Yıldızlar Basketbol Finallerinde ilçemizi ve Muğla’yı temsil edecek olan Özge Okulları ile birlikte Datça Ortaokulu’da Muğla ikincisi olarak Ege Bölgesi Finallerinde mücadele edecek.

 

Bal ve Arslan’ı

ziyaret ettiler

Milas Özel Özge Okulu Yıldız Erkekler Basketbol takımı elde edilen başarının ardından Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı ardından Milas Kaymakamı Eren Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bal, öğrencilerin spor ve müzik gibi sosyal ve sportif faaliyetlerde de bulunması gerektiğini ifade ederek, öğrencilerin elde ettiği başarıda emeği geçen başta öğrenci velileri ve okul yönetimini tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Şubat ayı içinde Ege Bölgesi final maçlarında Muğla şampiyonu olarak ilçemizi ve Muğla’yı temsil edecek olan Özge Okulları Yıldız Erkekler Basketbol Takımını gazetemiz adına kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık