“Bisikletimi Seviyorum Bakımını Yaptırıyorum” Etkinliği

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

“Bisikletimi Seviyorum Bakımını Yaptırıyorum” Etkinliği

Milas MİDOBİS Derneği, dernek üyelerini ve bisiklet tutkunlarını biraraya getiren bir etkinliğe imza attı.

“Bisikletimi Seviyorum Bakımını Yaptırıyorum” adı altında düzenlenen etkinliğe katılan bisiklet sevdalıları dernek üyeleri ile birlikte bisikletlerinin bakımını ve tamirini yaparak yapılacak olan bir sonraki bisiklet gezisine hazır hale getirdiler.

Dernek üyelerinin etkinliğine katılan her yaştan bisikletli süvariler 3 Nisan Pazartesi günü Türkan Saylan Parkı yanındaki yeşil alanda buluşarak hem bisikletlerinin bakımı ile ilgilendiler hem de bahar aylarında yapılacak olan bisiklet etkinlikleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

 

Şampiyonluk Maçına Davet Ettiler

Milas MİDOBİS Dernek Yöneticileri ve üyeleri ilçemizin güzide spor kulübü Yeni Milasspor’un Muğla Süper Amatör Küme Ligindeki son lig maçı olan Menteşegücü karşılaşmasına tüm bisiklet tutkunlarını davet ederek “tribünlerden şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz takımını destekleyelim” çağrısında bulundular.

9 Nisan Pazar Günü Milas Stadyumunda oynanacak olan Yeni Milasspor - Menteşegücü karşılaşmasında hep birlikte şampiyonluk sevincini yaşamak için stadyuma gelelim” diyen MİDOBİS Üyeleri Yeni Milasspor’a şampiyonluk maçında başarılar dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık