Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da transfer çalışmaları sürüyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da transfer çalışmaları sürüyor

Yeni sezon öncesi 1.etap kamp çalışmalarına devam eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, transfer çalışmaları kapsamında birçok takımın transfer listesinde bulunan gözde oyuncu Özgür İleri ile anlaşmaya vardı.

 

Özgür İleri ile anlaşmaya varıldı

B.B. Bodrumspor’da yönetim, teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, son olarak geçtiğimiz sezon Boluspor’da oynayan Özgür İleri ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

1987 doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu Çanakkale Dardenelspor’da gösterdiği performans ile Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne transfer olmuştu.Süper Lig’de 2 sezon geçiren Özgür İleri daha sonra Göztepe ve Boluspor’da da ikişer sezon forma giydi.İstikrarlı futbolu, güçlü fiziği ve takım oyununa yatkın özellikleriyle dikkat çeken tecrübeli orta saha oyuncusu kariyerinde 76 Süper Lig, 98 TFF 1.Lig, 94 TFF 2.Lig ve 15 Türkiye Kupasında forma giyerek toplam 9 gol kaydetti.

 

Bodrumspor, Cem Ekinci’yi de renklerine bağladı

2018 - 2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da transferler devam ediyor.

B.B. Bodrumspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Cem Ekinci ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1990 doğumlu oyuncu Nürnberg altyapısında yetişip Almanya’da farklı kulüplerde forma giydikten sonra Süper Lig ekibi Kayserispor’a transfer olan, ardından 2 yıl Eyüpspor’da forma giyen Ekinci, burada gösterdiği yüksek performans ile büyük dikkat çekerek Sakaryaspor’a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor ile playoff final heyecanı yaşayan oyuncu, her iki kanat ve forvette görev yapabiliyor.Sürati, sprinterliği ve çabukluğu ile göze çarpan oyuncu her iki ayağını da kullanarak etkili olabiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık