Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrumspor ve Fethiyespor Mağlup, Muğlaspor Berabere

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde ilimizi temsil eden takımlarımız geçtiğimiz hafta içersinde oynadıkları 3 müsabakadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak sahadan ayrıldılar.

Bodrumspor ve Fethiyespor Mağlup, Muğlaspor Berabere
  • 06 April 2021, Tuesday 10:17

Bodrumspor A.Ş:0 - Kırşehir Belediyespor:1

Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynanan ikinci lig karşılaşmasında konuk ettiği Kırşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan ilimiz takımı Bodrumspor A.Ş., son haftalarla inişli çıkışlı bir grafik çiziyor.

Bir hafta oynadığı lig maçını kazanan temsilcimiz, diğer hafta deplasmanda kazanıyor. Birinci lige yükselme play off hedefi olan ilimiz takımı Bodrumspor A.Ş., 7 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Mamak Futbol kulübü ile karşılaşacak.

İskenderun Futbol Kulübü:1- Fethiyespor:0

Türkiye Üçüncü Lig İkinci grupta yer alan ve ikinci lig play off maçları hedefi bulunan ilimiz temsilcisi Fethiyespor, geçen hafta içersinde deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü’ne 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

8 Nisan Perşembe günü Fethiye Stadyumu’nda lig lideri  Belediyespor Kütahya ile oynayacak olan temsilcimiz, sahaya lideri yenmek ve 3 puan için çıkacak.

Muğlaspor:0 - Silivrispor:0

Türkiye Üçüncü lig dördüncü grupta ilimizi temsil eden Muğlaspor kendi evinde Silivrispor ile 0-0 golsüz kalarak haftayı 1 puanla geçirdi.

2021-2022 Futbol sezonunda  Bölgesel Amatör Küme Ligi BAL'da yer alacak olan Muğlaspor, ligde geride kalan maçlarına prestij mücadelesi için çıkacak.

Muğlaspor 7 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık