Bodrumspor’dan farklı galibiyet

​​​​​​​Sakaryaspor:2 Bodrumspor A.Ş:6

Bodrumspor’dan farklı galibiyet

İkinci Lig Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Bodrumspor A.Ş nihayet şeytanın bacağını kırdı ve 11 Kasım Çarşamba günü Sakaryaspor’u deplasmanda 6-2 yenerek hafta içi mesaisinden 3 puan ve galibiyetle ayrıldı

Ligde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan ligin 19. sırasındaki Bodrumspor A.Ş, 11 Kasım Çarşamba günü Sakarya’da oynadığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u 6-2 lik tarihi bir farkla yenerek yeniden lige merhaba dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Pazarspor’a 2-1 yenilen Bodrumspor A.Ş, Teknik Sorumlusu Tarık Daşgün ile yollarını ayırmıştı.

Sakaryaspor deplasman maçına Teknik Sorumlusu olmadan hazırlanan ve sahaya çıkan Bodrumspor AŞ, Sakaryaspor karşısında adete küllerinden doğarak lige yeniden tutundu.

Ozan Sol, golleri üçleyerek hattrik yaptı

Maçta 21. Dakikada Ozan Sol ile 1-0 öne geçen Bodrumspor dakika 43’te yine Ozan Sol ile skoru 2-0 yaptı.

İlk yarının 45+1. Dakikasında ev sahibi takım, Devrim Taşkaya ile skoru 2-1’e getiren golü attı ve ilk yarı 2-1 Bodrumspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da fırtına gibi esen ilimiz takımı Bodrumspor, dakika 54’te Ozan Sol ile bir gol daha buldu ve skoru 3-1’e getirdi. Dakika 54’te Oğuzhan Türk, Bodrum adına dördüncü golü Sakarya filelerine gönderdi; skor 4-1 oldu.

Karşılaşmanın 84. Dakikasında Harun Kavaklıdere, Bodrumspor’u 5-1 öne geçiren golü attı. Dakika 89’da Sakaryaspor Ali Özgen ile maçtaki ikinci golünü attı ve skor 5-2 oldu.

Karşılaşmanın 90. Dakikasında Harun Kavaklıdere maçta kendisinin ikinci takımın altıncı golünü atarak skoru belirledi ve ilimiz takımı, Bodrum’a 6-2 lik galibiyet ve 3 puanla döndü.

Hafta sonu Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadyumu’nda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Bodrumspor A.Ş., kendi sahasında oynayacağı lig maçı öncesinde büyük bir moral buldu.

Muğlaspor beraberliğe razı oldu

Muğlaspor:1 Kırıkkale Büyük Anadoluspor:1

Misli Com Üçüncü lig dördüncü grupta yer alan ilimiz temsilcisi Muğlaspor 11 Kasım Çarşamba günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda karşılaştığı Kırıkkale Büyük Anadoluspor Takımıyla 1-1 berabere kalarak hafta içi mesaisinden 1 puanla ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda İstanbul takımı Moda Fenspor’u 2-1 yenerek 3 puan alan Muğlaspor 11 Kasım Çarşamba günü Kırıkkale maçına 3 puanın morali ile çıktı.

Ligde 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberliği ve 4 mağlubiyeti bulunan topladığı 5 puanla ligin 12. Sırasında yer alan Muğlaspor Kırıkkale karşısında ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

Maçın ikinci yarısında dakika 79’da Mümin Aysever ile beraberlik golünü bulan Muğlaspor maçtan 1-1 lik skorla ayrılarak ligdeki üçüncü bereberliğini aldı ve puan sayısını 6’ya yükseltti.

Teknik Sorumluluğunu Egemen Urhan’ın üstlendiği Muğlaspor hafta sonu bay takım olduğu için maç yapmayacak.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık