Boğaziçi Bargilya Spor tekne turu düzenledi

Boğaziçi Bargilya Spor 6 Mayıs Salı günü birinci amatör kümeye çıkmanın keyfini Boğaziçi mahallesinde gerçekleşen tekne turuyla çıkardılar.

Boğaziçi Bargilya Spor tekne turu düzenledi
  • 07 June 2023, Wednesday 13:33

2023-2024 sezonu sonunda Muğla mahalli ikinci amatör küme A. gurubunda ligi 3.cü sırada tamamlayan Boğaziçi Bargilya Spor, Fethiye  Eldirek Spor  takımıyla karşılaşarak maçı seri penaltı atışları sonrasında 6-5 kazanmıştı. Birinci Amatör lige terfi eden Boğaziçi  Bargilya Spor, Boğaziçi mahallesinde gerçekleşen tekne turunda birinci amatör kümeye çıkmanın keyfini yöneticiler, teknik ekip ve sporcuları ile kutladı. Tekne turunda teknik ekip, sporcular ve yönetim kurulu üyeleri koyda denize girerek, güzel havanın tadını çıkardı.

Tekne turunun ardından meydanda yapılan kutlamada sporculara balık ikram edildi. Yemek sonrasında davul-zurna eşliğinde yapılan eğlencede sporcular ve yönetim kurulu üyeleri gönüllerinde eğlendiler.

Gurubu üçüncü sırada tamamlayan, play-off sonrasında birinci amatör kümeye terfi eden Boğaziçi Bargilya Spor Kulüp Başkanı iş insanı Durmuş Akyürek, “Muğla mahalli ikinci amatör kümede ikinci yılımızda mahalli birinci amatör kümeye çıkmanın sevincini yaşıyoruz.  Takımımızda başarıyla forma giyen sporcularımıza ve teknik direktörümüz Hasan Ali Arıkan’a ve iki sezondan beri gece-gündüz kulübümüze engin hizmetlerde bulunan yönetim kurulu üyelerimize, bizleri sahada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu olarak toplanıp, birinci amatör kümede neler yapacağımızı istişare edeceğiz. Muğla’da yapılan play-off müsabakasında takım ayrımı yapmadan bizlere destek veren yanımızda olan bütün takımlara ve yöneticilerine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık