Boksun Altın Kızı Milli Takım Kampında

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Boksun Altın Kızı Milli Takım Kampında

15 - 24 Eylül tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Türk milli takım forması ile mücadele edecek olan ilçemiz doğumlu genç sporcumuz Selma Karakoyun ikinci etap çalışmaları için gittiği Trabzon’da milli takım kafilesi ile hazırlık kampına katıldı.

Bursa Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası maçlarına bir süre ilçemiz Milas’ta hazırlanan genç sporcumuz Milas’ta salon çalışmalarına Karya GSM yaptı. Karya GSM de hocası Sercan Günay tarafından özel bir eğitimle çalıştırılan başarılı sporcumuz Selma Karakoyun daha sonra bağlı olduğu Zonguldak Telekomspor Kulübünde çalışmalarına devam etti.

 

Milli takım

kampına katıldı

Eylül ayı içinde ülkemizde yapılacak olan Avrupa Genç Bayanlar Boks Şampiyonası’nda milli takım forması ile mücadele edecek olan Selma Karakoyun Trabzon’da başlayan milli takım kampına dahil oldu.

22 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında devem edecek olan Trabzon Genç Bayanlar Boks Kampı’nda milli takım antrenörleri gözetiminde antrenman çalışmalarına başlayan ilçemiz sporcusu Boksun Altın Kızı Selma Karakoyun gazetemize yaptığı açıklamada Eylül ayı içinde Bursa’da yapılacak olan Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda hedefini kilosunda şampiyonluk ve altın madalya olarak belirtti.

Çalışmalarının iyi gittiğini belirten genç sporcumuz Selma Karakoyun, şampiyonada kendisine inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğini vurgulayarak milli takım forması ile şampiyonaya katılacak diğer boksör arkadaşlarının da başarılı olacaklarını söyledi.

Milas ve Muğlalardan destek beklediğini vurgulayan Boksun Altın Yumruğu Selma Karakoyun dualarını benden esirgemesinler diyerek herkese selamlarını ve sevgilerini gönderdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık