Bol Gollü Maçta Kazanan Milas Belediyesi Milasspor

​​​​​​​Milas Belediyesi Milasspor, ilk resmi karşılaşmasına bugün çıktı. Bodrum Gündoğanspor ile karşılaşan ilçemiz takımı rakibini 7-0 yenerek, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bol Gollü Maçta Kazanan Milas Belediyesi Milasspor
  • 04 November 2023, Saturday 19:28

2023-2024 futbol sezonunda Milas'ı, Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil eden, Milas Belediyesi Milasspor, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Gündoğanspor'u farklı skorla yenerek, haftayı 3 puan ve galibiyetle kapattı.

Maçın Cumartesi gününe alınmasına rağmen taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta, Milas Belediyesi Milasspor futbolcuları, sahaya çıktıklarında Mylasa taraftar grubunun tezahüratları ve konfetilerle karşılandılar.

Müsabakayı Umut Yalçınkaya, Cem Ağırbaşlı ve Efe Ege Eroğlu hakem triosu yönetti.

Milas Belediyesi Milasspor sahaya Ali Tokat (kaleci), Orhun Kaan Ergen, Erman Taşkın, Ahmet Sönmez, Mehmet Ali Deniz, Emirhan Ebrar Akdeniz, Batuhan Karagöz, Serkan Osma, Erkan Kahraman, Sinan Bozkır ve Melih Rahman Nişancı onbiriyle çıkarken, Teknik Sorumlu Aşkın Dilli maçın ikinci yarısında oyuna Suat Yüksel, Bayram Zorlu Oğulcan Aksu, Samet Dilli ve Mustafa Özgür'ü aldı.

Konuk takım Gündoğanspor ise maça Kaan (kaleci), İbrahim, Hamit, Berkant, Sergen, Erhan, Muhammed Aydın, Can,Ege, Berkay ve Şevket Ege onbiri ile çıktı.

Gündoğanspor'un Teknik Sorumluluğunu Hasan Tayyar Aydın yaptı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, Milas Belediyesi Milasspor Kulübü yöneticileri ve Milas Belediyesi meclis üyelerinin de izledikleri karşılaşma, tamamen mor-beyazlı futbolcuların üstünlüğü ve hakimiyeti ile geçti.

Milas Belediyesi Milasspor ilk golü dakika 4'te Sinan Bozkır ile buldu. Maçta 1-0 öne geçen Milasspor, dakika 21'de yine Sinan Bozkır ile ikinci golü atarak skoru 2-0 yaptı.

Dakika 27'de Melih Rahman Nişancı skoru 3-0 yaptı. İlk yarının kapanış golü dakika 32'de Serkan Osma'dan geldi ve Milasspor ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da yine neredeyse rakip yarı sahada geçen maçta, üstün oynayan takım Milas Belediyesi Milasspor oldu.

Milas Belediyesi Milasspor dakika 47'de Batuhan Karagöz, dakika 60'ta Erkan Kahraman ve dakika 69'da Melih Rahman Nişancı ile peşi sıra golleri atarak müsabakada 7-0 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada başka gol olmazken, 7-0’lık Milas Belediyesi Milasspor’un üstünlüğü ile ona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık