Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bölgesel ve Süper Amatörler Sahaya 18 Temmuz’da Çıkacaklar

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Bölgesel ve Süper Amatör Küme Ligi’nin başlama tarihinin 18 Temmuz olduğunu belirterek, kulüplerin kendilerini bu tarihe göre ayarlamalarını istedi.

Bölgesel ve Süper Amatörler Sahaya 18 Temmuz’da Çıkacaklar

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbol liglerinin başlama tarihi ile ilgili olarak geçtiğimiz günler içersinde yapılan açıklama sonrasında Bölgesel Lig ve Süper Amatör Küme Ligi’nin başlama tarihileri de belli oldu.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Bölgesel ve Süper Amatör Küme Ligi maçlarının 15 Mart Pazar günü oynandığını ve sonrasında ise tüm spor karşılaşmalarının salgın nedeniyle iptal edildiğini vurgulayarak yeni gelişmelerle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

Başkan Top, "15Mart'tan itibaren amatör liglere Covid-19 salgını nedeniyle ara verilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yeni karar doğrultusunda 18 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Bölgesel Amatör Lig ile Süper Amatör Liglerin başlaması planlanmaktadır. İkinci Amatör Küme, U-19 Ligi ve alt ligler tamamen iptal edildi. Bölgesel ligde maçların tamamlanmasına 4 hafta, Süper Amatör Küme Ligi’nde ise 3 hafta kaldı. 18 Temmuz(da başlayacak olan futbol maçları sonrasında liglerinde şampiyon olan takımlarla düşen takımlar da belli olacaktır. Ayrıca Bölgesel Amatör Küme Ligi’nde il içersinde ikinci sırada ligi sonlandıracak olan takımla Süper Amatör Küme Liginin şampiyon takımı Muğla’da bir Play Off maçı oynayacaktır” dedi.
Başkan Mehmet Top, "15 Haziranda Bölgesel Lig ve Süper Amatör Küme Ligi’ndeki takımların başkanlarıyla bir toplantı yapacaklarını belirterek, maçlar öncesi sağlık tedbirleriyle ilgili olarak açıklamalar yapılacağını vurguladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis