Briç takımımız Lüleburgaz’da

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Briç takımımız Lüleburgaz’da

Milas Belediyespor Kulübü Briç Takımı 11 - 16 Ekim tarihleri arasında Lüleburgaz’da yapılacak olan Türkiye Briç Kulüpler Şampiyonluğunda ilçemiz Milas’ı temsil edecek.

2014 yılında Van’da yapılan Türkiye Briç Şampiyonasında Türkiye dokuzunculuğunu kazanarak Milas’ın tanıtımını en iyi şekilde yapan Milas Belediyesi Briç Takımında yeni hedef Türkiye dokuzunculuğunu geçmek ve yeni başarılar elde etmek olarak belirtildi.

Milas Belediyespor Kulübü Briç Takımı Kapanı Dr. Süleyman Koç yaptığı açıklamada “Lüleburgaz’dan Milas’a daha iyi bir derece ile dönmek istiyoruz” dedi. Hedeflerinin Milas’ın tanıtımını en iyi şekilde yapmak olduğunu vurgulayan Kaptan Süleyman Koç, briç oyunun bir takım oyunu olduğunu belirterek “takım arkadaşlarımla birlikte müsabakalarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Lüleburgaz’a yarışacak olan Milas Belediyespor Kulübü Briç Takımı şu sporculardan oluşuyor. Takım Kaptanı Dr. Süleyman Koç, Ali Mat, Zeki Aracı, Vedat Gönül, Namık Boztepe, Özgür Kavak, Emre Uçaryiğit.

İlçemizi Lüleburgaz Türkiye Briç Şampiyonluğunda temsil edecek olan Milas Belediyespor Kulübü Briç Takımımıza müsabakalarda gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık