Bu senenin Şampiyonu Milli Eğitim oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Bu senenin Şampiyonu Milli Eğitim oldu

Milas Kaymakamlığının düzenlediği Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün destek verdiği “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Halı Saha Futbol Turnuvası” Şampiyonu Milas Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

12 Temmuz Cuma günü oynanan şampiyonluk maçının hakemliğini Hüseyin Açar yaptı.

 

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü: 8 - Milas Belediyesi: 4

Milas Mehmet Akif Anadolu Lisesi Halı Sahasında oynanan karşılaşmayı izlemeye Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas Belediyesi Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş, Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Yönetim Kurulu Üyesi TÜFAD Yöneticisi Hakan Esen, Milas Gençlikspor Kulübü Yöneticisi İlker İğdeli ve AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Ülkü Ocakları yöneticileri ile çok sayıda sporsever de gelerek turnuvaya destek verdiler.

Zevkli ve heyecanlı geçen şampiyonluk karşılaşmasında Belediye 2 - 0 öne geçmesine rağmen Milli Eğitimin peş peşe attığı gollere engel olamadı.

50 dakika süren şampiyonluk maçını 8 - 4 kazanan Milas Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı, bu senenin turnuva şampiyonu olarak geçen senenin de rövanşını almış oldu.

Turnuva Komitesi görevini Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu ve İmdat Çelik yaptılar.

Bu sene ikincisi düzenlenen “Demokrasi Şehitleri Turnuvası”na Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Belediyesi, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milas Devlet Hastanesi katıldılar.

Turnuvada Şampiyonluğunu Milas Milli Eğitim Müdürlüğü kazanırken Milas Belediyesi İkinci, İlçe Emniyet Müdürlüğü Üçüncü ve Devlet Hastanesi de Dördüncü oldular.

Turnuvanın Ödülleri verildi

Bu yıl ikincisi yapılan ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Milli Eğitim Futbol Takımı ile dereceye giren diğer takımların ödülleri 15 Temmuz Pazar günü akşamı 15 Temmuz Şehitlerini Anma törenleri sırasında verildi.

Turnuvanın ödüllerini Şampiyon takım ‘Milli Eğitim’e Milas Kaymakamı Eren Aslan, Turnuva İkincisi ‘Milas Belediyesi’ne Milas Garnizon Komutanı Albay Cenk Erataç, Turnuva Üçüncüsü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş verdiler.

Ayrıca turnuvanın hakemleri Hüseyin Açar ile eski futbol hakemi Fatih İnpınar’a da teşekkür plaketlerini Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Turnuvanın gol kralı olan Milli Eğitim Takımından Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a plaketini AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Turnuvanın En İyi Kalecisi seçilen Hasan Başaran’a (Milli Eğitim) plaketini ise Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık