Burgazspor yarı finali kutladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Burgazspor yarı finali kutladı

Milas Gençlikspor Pomelon Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan Milas Burgaz Mahallesi Futbol Takımı grup maçlarını başarıyla tamamlayarak turnuvanın final karşılaşmalarına çıkma hakkını elde etti.

Burgaz Mahallesi Futbol Takımına Sponsor olan Mylasa 48 Restaurant sahibi Şafak Kaya ve Gül Halı Mobilya sahibi Hakan Esen takım sporcularına geçtiğimiz günler içinde MYLASA 48’de bir yemek vererek başarıyı kutladılar.

Burgaz Mahallesi Futbol Takımının futbol turnuvasında grup karşılaşmalarında başarıyla mücadele ettiğini belirten Gül Halı Mobilya sahibi Hakan Esen ve MYLASA 48 Restaurant sahibi Şafak Kaya yaptıkları açıklamada Burgaz Futbol Takımının final maçlarında da başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandıklarını belirterek Burgazspor olarak dileğimiz final maçlarında mücadele edecek olan takımların futboldan önce dostluğun önemli olduğunu bilmeleri ve final maçlarında sportmence mücadele etmeleridir dediler.

 

Amigo Şeker ‘den

kutlama

Milas Gençlikspor Kulübü Pomelon Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasında mücadelesini başarıyla sürdüren Burgazspor’a bir destekte Yeni Milasspor Amigosu Şeker’den geldi.

Amigo Şeker İbrahim Alır MYLASA 48’de verilen yemeğe katılarak “Burgaz Mahallesinde yaşayan biri olarak mahallemin takımının turnuvada ki mücadelesini yakından izliyorum” dedi.

Şeker Amigo final maçlarında sadece Burgazspor’a değil turnuvada mücadele edecek diğer 3 takımı da başarı dileklerini belirterek  turnuvalarda  futbolun ikinci planda kaldığını dostluğun ve sportmence mücadele etmenin daha önemli olduğunu söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık