Bursa maçına hazırlanıyorlar

ÖNDER Haber / Hüseyin Açar

Bursa maçına hazırlanıyorlar

Türkiye birinci voleybol liginde büyük erkekler grubunda ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor voleybol takımı haftanın her günü Milas Atatürk Spor Salonunda Ekim Ayının ilk hafta sonu başlayacak olan lig mücadelesine hazırlanıyor.

Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve Antrenör Sefa Koşar nezaretinde çalışmalarını sürdüren ilçemiz takımı Milas Belediyespor’da ligdeki hedef, iyi mücadele, iyi sonuçlar ve Milas’ın adının en iyi şekilde tanıtılması olarak belirtildi.

22-23 Eylül tarihlerinde İzmir’de düzenlenen voleybol turnuvasına katılacak olan ilçemiz temsilcisi, bu turnuvada, aynı zamanda ligde oynayacağı ilk karşılaşma olan Bursaspor müsabakasının da bir provasını yapacak.

Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, “ilk lig maçımızı Milas’ta Atatürk Spor salonunda kendi seyircimiz önünde Bursa Takımı ile yapacağız, bu maçta en büyük desteğimiz geçen sene olduğu gibi yine Milaslı voleybolseverler olacaktır” dedi.

Çakıray; 2018-2019 voleybol sezonu ile ilgili verdiği bilgilendirmede geçen senenin kısa bir değerlendirmesini yaptı ve geçtiğimiz sene Milas olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyerek ikinci ligden birinci lige yükseldiklerini belirtti.

“Bu sene işimiz biraz daha zor; yeni ve daha güçlü profesyonel takımlarla mücadele edeceğiz. Bu mücadelemizde arkamızda ki en büyük güç Milaslı sporseverler olacaktır” diyen Osman Çakıray, “tüm taraftarlarımız gibi bizler de ilk maçın heyecanı içersindeyiz” açıklamasında bulundu.

Ekim ayının ikinci haftasında başlayacak lig için sıkı bir şekilde hazırlandıklarını da vurgulayan Teknik Sorumlu Osman Çakıray  “Umut ediyorum ki ligin ilk maçında taraftarlarımıza iyi bir oyun, iyi bir mücadele izlettirebiliriz“  dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık