Çeyrek final maçları başlıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Çeyrek final maçları başlıyor

12 futbol takımının katıldığı Milas Belediyesi Gençlikspor Kulübü Halı Saha Futbol Turnuvası’nda son grup karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı.

Oynanan grup maçları sonrasında gruplarında ilk dört sırayı alan 8 takım hafta sonu Pazar günü çeyrek final eleme karşılaşmaları oynama hakkını elde etti.

 A grubunda; 12 puanlı MYLASA 48, 12 puanlı Hava Meydan Komutanlığı, 9 puanlı Ankara Oto, 6 puanlı Kaymakamlık takımları çeyrek final maçları oynama hakkını kazanırlarken son 2 sırada yer alan MUSKİ ve Gül Halı Mobilya turnuvadan elenen takımlar oldular.

B grubunda ise 15 puanlı Vergi Dairesi, 10 puanlı Milas Belediyesi, 9 puanlı PTT, 6 puanlı DHMİ ikinci tura çıkan takımlar oldular. Bu grupta son 2 sırada yer alan Milas Çarşı ve YATU turnuvadan elenen takımlar oldular.

Turnuvanın son grup maçında Kaymakamlık - Hava Meydan Komutanlık karşılaşmasında saha içinde yaşanan bir sakatlık nedeniyle Kaymakamlık takımı futbolcusu Ercü’nün ambulansla Hastaneye götürülmesi turnuvanın en talihsiz ve şanssız olayı olarak turnuvaya katılan tüm takımların sporcularını yöneticilerini ve müsabakayı izleyen seyircileri üzdü.

Genç futbolcunun çapraz bağlarında yaşadığı sakatlık nedeniyle turnuva komitesi turnuvaya katılan tüm takımların futbolcularına saha içerisinde müsabakalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kaymakamlık Futbol Takımı futbolcusu Erçü’ye yaşadığı sakatlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunan turnuva komitesi Başkanı Aygün Kaya ve Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal çeyrek final eleme karşılaşmalarına çıkacak 8 takıma başarı dileklerini ilettiler.

Turnuvanın çeyrek final karşılaşmaları 4 Aralık Pazar günü Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında yapılacaktır.

 

Grup Maçlarında

Alınan Sonuçlar

Kaymakamlık: 0

Hava Meydan Komutanlığı: 10

 

MYLASA 48: 9

MUSKi: 1

 

Gül Halı Mobilya: 3

 Ankara Oto: 10

 

YATU: 0

Vergi Dairesi: 12

 

DHMİ: 3

PTT: 8

Milas Çarşı: 3

Milas Belediye: 3

 

Çeyrek Final Eleme

Maçları Programı

4 Aralık Pazar

Saat 16.00

MYLASA 48:

DHMİ:

 

Saat 17.00

HMK:

PTT:

 

Saat 18.00

Ankara OTO:

Milas Belediyesi:

 

Saat 19.00

Kaymakamlık:

Vergi Dairesi:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık