Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Yapıldı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Yapıldı

16 - 17 Nisan tarihlerinde Milas Özge Okulları Satranç Salonu’nda 23 Nisan Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası müsabakaları gerçekleştirildi.

5 senedir satranç turnuvasına sponsorluk yapan Özge Okulları 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına yine ev sahipliği yaptı.

Satranç turnuvasına çevre il ve ilçelerden 220 satranç sporcusu katıldı. Her yaştan çocuk sporcuların buluştuğu satranç turnuvasında Aydın, Yatağan, Muğla, Bodrum ve Marmaris’ten sporcular turnuvaya yoğun bir şekilde katıldılar.

Turnuvanın başhakemliğini Elif Vildan Altunbozar yaparken Erkan Demiryol, Burak Güney, Oktay Çelik ve Cumhur Önal satranç hakemleri olarak sporculara yardımcı oldular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği Satranç Turnuvası müsabakaları 4 kategoride gerçekleştirildi. 14 yaş altı, 12 yaş altı, 10 yaş altı ve 8 yaş altı sporcularının katıldıkları satranç müsabakaları 16 Nisan Cumartesi günü ilk tur maçları ile başladı ve 17 Nisan Pazar günü ikinci tur karşılaşmaları ve ödül töreni ile sona erdi.

Kategorilerinde ilk üçe giren sporculara kupları verilirken 4. sıra ile 10. sırada yer alan diğer sporculara da madalyaları Özge Okulları Öğretmenleri ve idarecileri tarafından verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık